L’Hotel Consolación suma el premi “Te” de Terol al seu reconeixement internacional



comarquesnord.cat, Mont-roig
» dimarts, 9 de novembre de 2010

El president de la Diputació de Terol, Antonio Arrufat, i la vicepresidenta 3ª i diputada de Turisme, Ana Belén Andreu, han donat a conèixer aquest dimarts les persones, entitats, empreses i establiments premiats enguany en el marc de la XVII edició de el “Dia del Turisme Turolense” que es celebra l’endemà a l’estació d’esquí de Valdelinares. Mitjançant aquestes distincions, la Diputació de Terol vol reconèixer, promoure i incentivar anualment la qualitat en el sector turístic provincial.

» “Te”
En l’apartat d’hotels, la Diputació de Terol ha premiat amb la “Te” de qualitat a l’Hotel Consolació. Aquest establiment de dos estels es troba en la localitat de Mont-roig i compta amb 12 habitacions dobles, 2 d’elles en l’antiga Ermita de la Consolació. L’hotel disposa de restaurant amb capacitat perquè 30 persones gaudisquen d’una cuina creativa sense excessos, basada en l’ús de productes frescos de la zona. Diverses sales polivalents, una biblioteca, una terrassa exterior i una piscina de temporada, completen l’oferta d’aquest establiment de la Comarca del Matarraña.

L’Hotel es va engegar al gener de 2009 partint d’un projecte arquitectònic d’integració de l’Ermita de la Consolació, respectant al màxim l’edifici original i l’entorn.

Més informació: |