LA FALSA: “Ciclogénesis explosiva”


JOAN CARLES MARCOBAL

El nom esglaia, no me diran que no. Amb eixa denominació qualsevol persona pot pensar que en compte d’una borrasca d’aigua i vent, de dimensions més que considerables, el que ve és la fi del món. L’apocalipsi semblava que entrava per Galicia, per Finisterrae, eixa fi del món ens venia pel final de la terra com la denominaven els llatins. I també tindria nassos que l’acabament de l’existència de l’orbe comencés precisament pel lloc visitat pel Papa dos dies abans.

Si mal no recordo, segons les profecies de Sant Malaquies, Benet XVI ha de ser el darrer ocupant de la càtedra de Sant Pere abans de pegar el pet el món arrossegant la humanitat amb ell (puc estar enganyat i espero que així sigui) Encara que Déu n’hi do com va profetitzar l’apocalipsi Ratzinger. Esgarrifat me gitava de pensar que sóc un dels causants de tots els mals de la humanitat: estic a favor del matrimoni entre homosexuals, no estic en contra de l’avortament controlat, crec que és positiu que es treballe amb les cèl·lules mare i desitjo que les dones es realitzen com a persones ocupen el lloc que ocupen ja que a casa podem treballar tots.

Impressionant la imatge del Papa assentat envoltat de cardenals també assentats mentre es veien humils mongetes netejant l’estància. Per cert, això que va dir el Papa de que la societat laica espanyola actual sembla la de començaments dels anys 30, significa que en pocs anys l’Església Catòlica es comportarà com la dels anys 40? No insulte Sant Pare, no insulte que ací no cremem capellans.

Més informació: |