LA FALSA: “No sols a la presó”

Joan Carles Marcobal . 21 de juny de 2015 .
Etiquetes: , ,

Fa uns dies, quan les converses entre els representants dels partits que a la fi s’han entès per governar a la Generalitat semblava que no anaven per bon camí, vaig escoltar dir a un home la frase següent: ´l’esquerra només està unida quan la tanquen a la presó’. Afortunadament no ha estat així i al final hi ha hagut entesa entre PSPV, Compromís i Podemos i s’ha aconseguit l’acord.

L’esquerra sempre ha estat més crítica amb tot i amb ella mateix, d’ahí que l’acord hagi costat d’aconseguir, tant i més este acord, el que necessita a hores d’ara el nostre país. No és fàcil gestionar la misèria, al calaix valencià no hi ha un cèntim i serà més que difícil atendre els problemes flagrants que arrossega la nostra societat.

A nivell del nostre raconet de món l’acord és molt important perquè ha possibilitat que una persona de la nostra comarca, el morellà Ximo Puig, és o serà en breu el president de la Generalitat, cosa que la major part de nosaltres anhelàvem. Només ens queda desitjar-li bona cosa de sort i encert en l’esmentada gestió. No li serà fàcil però els que el coneixem sabem de la seua vàlua i de com se creix davant les dificultats. Per altra banda, ja tenim també els nous ajuntaments conformats, flamants en bona part dels casos tot i no ser flamant l’actitud d’alguna representant: Rita Barberà no va saber perdre i va mostrar la seua part més indigna davant la ciutadania del Cap i Casal. Cas contrari al d’Alfonso Bataller a Castelló qui, tot i anunciar la seua marxa pels motius ja coneguts, va tenir la gallardia de mirar la seua ciutat a la cara en l’acte de presa de possessió.

Més informació: | |