Presentades les bases del concurs fotogràfic de Vilafranca


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 24 de novembre de 2010

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha fet públiques les bases d’un nou Concurs de Fotografia a la localitat. En aquesta oportunitat, el certamen girarà al voltant de ‘L’Hivern a Vilafranca’ i al mateix es podran presentar fotografies relacionades amb aquesta època de l’any al poble i el seu terme municipal. Fa un temps s’organitzava un Concurs Fotogràfic dedicat a la Tardor i ara es proposa amb un altra estació de l’any.

Les fotografies es poden presentar fins al dia 27 de Febrer de 2011 i cada autor podrà presentar un màxim de 3 fotografies, adreçades a l’Ajuntament de Vilafranca. Al Concurs, s’han establert dos premis i a l’igual que ocorria amb la mostra de la Tardor, es farà una exposició amb els treballs presentats.

És evident que a les nostres terres, l’hivern és capaç de deixar-nos imatges autèntiques que demostren la duresa de la climatologia que hem de suportar. Plasmar-la en fotografies que queden per al record és el que es pretén en aquest nou Concurs Fotogràfic a Vilafranca.

Més informació: | | |