L’Escola Taurina Provincial ret homenatge al morellà Rufino Milian



comarquesnord.cat, Castelló
» dijous, 25 de novembre de 2010

El president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha assistit a l’homenatge que l’Escola Taurina Provincial ha realitzat al que fóra el seu director fins a la seua jubilació, Rufino Milián. Un acte “emotiu i ple de reconeixements” per al qual ha sigut gran impulsador de la pràctica del toreig en la província de Castelló.

El president provincial ha destacat “el compromís amb l’art taurí que ha marcat tota la carrera de Rufino Milián al capdavant de l’Escola Taurina Provincial. Per a nosaltres ha sigut un honor comptar amb el que ha sigut, sens dubte, el gran valedor dels nous toreros castellonencs. No es pot entendre els èxits dels últims anys i l’excel·lent pedrera de matadors que han sorgit de les nostres aules sense el seu treball. Hi haurà un abans i un després de l’escola després de la seua marxa, encara que anem a treballar dur perquè el seu llegat no caiga en sac trencat. Estem en deute amb Rufino, nosaltres i totes les primeres figures que ha format”.

Més informació: | | |

1 comentari

  1. jofre, de benicarlo enllaç al seu comentari

    Enorabona Rufino, un gran amant de la festa dels bous, que apart de ser la nostra festa , forma part de la nostra cultura.