L’Associació de Jubilats de Calaceit torna al Teatre


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Calaceit
» dimarts, 18 de gener de 2011

L’Associació de Jubilats de Calaceit ja ha tornat a les seues instal·lacions habituals. Després de que haiguen finalitzat les obres de la primera i la segona planta del Teatre de Calaceit, les associacions i entitats que ocupaven estes plantes ja tornen als seus espais. De fet, l’associació de gent gran ja ha fet tot lo corresponent trasllat, i està previst que al llarg dels pròxims caps de setmana s’hi trasllado també la Escola de Música.

L’alcaldessa de Calaceit, Rosa Doménech, va destacar que “les obres d’estes dos plantes van acabar a finals d’any” i que des de llavors ja es podie fer el trasllat. Però l’Associació de Jubilats va decidir esperar-se a que passés cap d’any i celebrar-ho d’esta manera a les instal·lacions provisionals. Pel que fa a l’Escola de Música, l’objectiu és que el trasllat se faci en caps de setmana, ja que com “la gent jove treballe, han de buscar moments del temps lliure” per canviar les coses de lloc.

Doménech va assenyalar que “la gent està satisfeta” pel resultat de les obres, i que hi haurà una inauguració oficial de les instal·lacions restaurades una vegada s’acabon totes les obres. A més, i un cop estigue reubicada l’Escola de Música, se vol fer “una jornada de portes obertes perquè tots los veïns del poble puguen veure les noves instal·lacions” on seran les mateixes associacions les encarregades de mostrar els nous espais.

Pel que fa a les obres del teatre, l’alcaldessa de Calaceit va dir que “lo sòtano ja està pràcticament acabat”. De fet, s’han començat a fer les escales on se col·locaran los seients. Si tot va bé, “a finals de febrer igual tenim lo teatre acabat”, va sentenciar Doménech, qui va remarcar que “per a natres va ser una alegria trobar finançament” per al Teatre, ja que “ere un projecte emblemàtic” per al poble de Calaceit.

Més informació: |