El Valderrobres trau un empat contra el Sástago; el Pena-roja cau golejat davant del líder i el Calaceit perd per la mínima a casa

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 13 de febrer de 2011

Lo Valderrobres se va quedar a les portes de sumar la seua sisena victòria consecutiva este cap de setmana. Però tot i el domini del quadre de Manuel Bel, lo Valderrobres només va poder sumar un punt (2-2) contra el Sástago. Segons lo tècnic dels locals, a Valderrobres “va vindre un Sástago molt intel·ligent que va portar el partit al seu estil de joc”. De fet, al descans se va arribar amb lo 2-2 definitiu, i condicionat per un penal molt rigorós que l’àrbitre va pitar contra els locals a l’acabament de la primera part. Al llarg de la segona part, lo partit va ser una constant d’atac del Valderrobres, però no va poder trencar l’empat i el partit va acabar amb repartiment de punts. Si el Valderrobres hagués sumat los tres punts, l’equip del Matarranya hagués pujat fins la tercera posició, ja que este cap de setmana van punxar tant l’Híjar com lo Chiprana. La pròxima jornada, partit importantíssim dels de Manuel Bel, que jugaran a casa davant del Casp.

Jornada de descans per al Cretense, que veu com lo Valdealgorfa el supere a la classificació després de que guanyés al Samper de Calanda (3-0). Precisament, lo Samper de Calanda serà el pròxim rival del Cretense.

Lo Pena-roja va patir este cap de setmana la derrota més gran d’esta temporada, després de caure per un contundent (8-0) al camp del líder Cella. Segons va apuntar lo tècnic del Pena-roja, Jose de Laris, “no hi va haver color” i va definir al Cella com un equip que realment jugue una altra lliga i com lo gran candidat a l’ascens, sobretot pel joc desplegat. Laris va destacar que el seu equip va poder contindre al rival durant la primera part (3-0), i que amb el 2-0 se van tindre dos ocasions clares de gol que hagueren pogut posar la por al cos del seu rival. Després del descans, però, los jugadors del Matarranya van patir el desgast físic i va ser una ofensiva constant contra la porteria del Pena-roja. Deixant al marge l’ampla derrota, Laris va voler felicitar als seus jugadors pel joc que han desplegat durant l’últim mes. A més, i si al llarg de la setmana recupere efectius (té 9 jugadors de baixa) creu que es poden sumar els tres punts contra el Valdealgorfa.

Lo Calaceit va perdre este cap de setmana per la mínima (1-2) davant del Calanda en un partit on los locals van tornar a criticar la falta de criteri arbitral. De fet, i segons va apuntar David Insa, membre de la Junta Directiva del Calaceit, lo segon gol del Calanda va estar precedit d’unes mans. “Se va emportar la pilota amb les mans com si fore un meló, xute des del borde de l’àrea i fa gol de vaselina”, va apuntar Insa. Lo partit, que llavors estave empatat, va canviar de color. Se va passar d’un partit lluitat, amb ocasions a les dos porteries, a un partit condicionat pel polèmic gol i una expulsió d’un jugador local. Esta no és la primera vegada que els membres del Calaceit denunciat lo mal arbitratge d’un col·legiat en concret, i inclús s’han plantejat no eixir al camp depenent de qui arbitro. Lo pròxim cap de setmana, lo Calaceit viatge a Alcanyís, on s’enfrontarà a l’Sportin, un equip que està empatat a 43 punts a la quarta posició.

Més informació: | | |