El Calaceit guanya per la mínima i és líder destacat. El Massalió perd a casa (1-2) contra Alcorisa

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 3 de març de 2013 .
Etiquetes: , ,

Calaceit i Massalió han estat els únics equips del Matarranya que han disputat partit este cap de setmana. Les inclemències del temps, afectant tant a pobles com a instal·lacions esportives, va impedir que es celebraren altres partits. Jornada que en el cas de la copa hem tingut el protagonisme del Calaceit i el Massalió. Tots dos equips jugaven a casa, encara que els resultats van ser un tant diferents. Calaceit va guanyar per la mínima (1-0) al Torrecilla en un partit on “el camp de futbol estava en unes condicions perfectes”, va explicar David Insa, portaveu i membre de la junta esportiva del Calaceit. Insa va dir que “el partit va començar molt bé, fent un quart d’hora molt bo i trenant jugades, però no va voler entrar la pilota”. En un córner “Adrián va fer el gol”. Però aquí no sé que va passar, perquè “tot va ser un patir. Torrecilla ha fet fitxatges bastant encertats, i és un equip bastant lluitador”. Victòria molt important, perquè el Calaceit es posa líder amb un partit menys. “La moral de l’equip està molt alta. Vas líder en un partit menys. Però sempre cal anar amb el peu damunt la terra perquè no ens podem confiar. Hem de tindre el camp on l’hem de tindre”.

La jornada va estar acompanyada d’un altre partit que va guanyar en comoditat Híjar al Samper de Calanda (5-0). Partit sense misteri on els locals van marcar al minut 8, però que no van resoldre fins la segona part. Samper va anar al camp en només 10 efectius. El Valdealgorfa, per la seua part, va descansar.

La nota amarga del cap de setmana la va donar el Massalió, que va perdre per la mínima (1-2) en un partit on va mostrar bones sensacions. Moisés Royo, entrenador de Massalió, va explicar que “els primers 10 minuts els van dominar ells. Però després vam començar a jugar, vam tindre ocasions i que va arribar el gol”. La llàstima va ser no tancar el resultat, ja que el Massalió “va tindre ocasions molt bones per a matar el partit abans del descans. Vam anar al descans en 1-0, però després ells ens van pressionar molt. Vam tindre dos o tres errors, canvis forçats, i això ens va matar”. Royo va aclarir que “al descans vam explicar que es jugava bé. Vam continuar igual, però un error et fa baixar la moral”. Dos errors defensius que van sentenciar el Massalió. Royo reconeix que “si no hagués segut pels errors nostres, Alcorisa no haguera guanyat”. Moltes faltes al llarg del partit, segona part molt parada, moltes targetes i que això no va ajudar els de casa. El gol de Sostres a la primera part va ser contrarestat per dos gols de Martínez a la segona part. La pròxima setmana, el Massalió jugarà fora contra Escatró. Un Escatró que ha perdut per golejada esta jornada (4-1) al camp del Nonasp.

. CLASSIFICACIÓ GRUP IMPARELL

1. Nonasp 6 punts (-1)
2. Alcorisa 6 punts (-1)
3. Escatró 6 punts
4. Massalió 3 punts
5. Castellseràs 0 punts (-1)
6. Pena-roja 0 punts (-1)

. CLASSIFICACIÓ GRUP PARELL

1. Calaceit 6 punts (-1)
2. Híjar 4 punts
3. Torrecilla 2 punts
4. Valdealgorfa 1 punt (-2)
5. Samper 0 punts (-2)

Més informació: | |