Valderrobres i Cretense golegen a casa; Calaceit perd per la mínima davant de l’Albalate

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 13 de març de 2011

Lo Valderrobres CD va trencar este cap de setmana una mala ratxa de quatre partits sense conèixer la victòria i es va imposar per un contundent (5-1) a un Chiprana que està a la zona alta de la taula i que aspire a la tercera plaça. L’entrenador del Valderrobres, Manuel Bel, va destacar que el partit contra el Chiprana “ere molt important. Feie unes jornades que no podíem sumar una victòria, i ere davant d’un rival directe”. A més, se va traure un resultat molt abultat que “hagués pogut ser d’escàndol” perquè “vam tindre moltes ocasions a la segona part”. Lo Valderrobres va dominar el partit des dels primers minuts i va arribar al descans en un clar (3-1). Només començar la segona part, se va fer el quart gol, i a partir d’allí, i a base de contraatacs, lo Valderrobres hagués pogut firmar un resultat més desigual. Amb esta victòria, lo Valderrobres continue a la 7ena posició, però a només a 3 punts de l’Híjar (tercer classificat) que no va poder jugar el partit que tenie davant del Lécera. La pròxima jornada, lo Valderrobres jugarà a domicili davant de l’Alcanyís B.

Continuen intractables. Des de que va tindre la jornada de descans obligat, lo Cretense ha convertit en victòries tots los partits que ha jugat. L’equip de Queretes porte quatre victòries consecutives. I ho ha fet guanyant còmodament, ja que sume 14 gols a favor i cap ni un en contra. Este cap de setmana, lo Cretense va guanyar fàcilment (4-0) al Sástago, en un partit que es va arribar al descans en un (1-0) però que després del segon gol ja es va acabar. Sergi Manero, jugador del Cretense, va destacar que “cada dia juguem una mica millor i moralment mos ajude molt”. De fet, en només un mes, lo Cretense ha passat d’eixir del pou de la zona baixa a lluitar per la 11ena posició, i aproximar-se així a l’objectiu que s’han fixat després d’esta campanya tan irregular: consolidar-se a la zona mitja de la taula. Manero va subratllar a més que estes victòries arriben en un molt bon moment, ja que a estes les acompanye la recuperació d’algunes baixes i el fet de no patir sancions. La pròxima jornada, los de Queretes viatgen a Casp.

Lo Pena-roja va tindre este cap de setmana la jornada de descans que marque el calendari. Tot i això, no s’ha vist perjudicat pels resultats. Lo Valdealgorfa (amb 19 punts) va perdre a casa davant del Casp (2-4), mentre que el Calaceit va perdre a casa per la mínima. La pròxima jornada, l’equip de Pena-roja viatge a Torrecilla, on intentarà sumar tres nous punts i ascendir una plaça

Lo Calaceit va perdre este cap de setmana a casa per la mínima (2-3) en un partit que va tindre un final d’infart. Quan lo partit semblave acabar en un empat (1-1), l’Albalate va posar lo 1-2 al minut 45 de la segona part. Però el Calaceit no va donar el matx per perdut i va aconseguir empatar al descompte. Encara així, i abans del final, l’Albalate se va tornar a avançar i va posar lo final (2-3). David Insa, membre de la Junta Directiva del Calaceit, va destacar que “la primera part va ser molt avorrida” i que esta va acabar amb (0-1). Als primers minuts de la segona part, lo Calaceit va empatar el partit i va donar símptomes d’emportar-se els tres punts, ja que els últims 45 minuts van ser molt entretinguts, amb molt de futbol i moltes ocasions a les dos porteries. Al final, però, los 3 punts se’n van anar a Albalate. Amb esta derrota, lo Calaceit se quede a la penúltima plaça, amb només 8 punts. Lo pròxim cap de setmana, lo Calaceit jugarà a Lécera, on l’equip del Matarranya intentarà trencar la mala ratxa d’un 2011 sense sumar cap punt.