Part dels beneficis del concert de La Pegatina es destinaran als afectats de Japó


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 5 d’abril de 2011

Un dels grups catalans més de moda, La Pegatina, actuarà a Morella el dia 21 d’abril. Es tracta d’un grup amb molta projecció, amb molts seguidors i que treballa molt la difusió a través de les xarxes socials. La venda d’entrades marxa a bon ritme i els beneficis que s’obtinguen de l’esdeveniment es destinaran a un fons solidari per als afectats del terratrémol i tsunami de Japó i a un fons per a organitzar un concert anual. L’edil de joventut, Rhamsés Ripollés, destaca que “la col·laboració publico-privada és una fórmula eficient i necessària per a poder comptar a Morella amb grups com La Pegatina”.

D’aquesta manera, el consistori i el Consell de la Joventut col·laboraran mitjançant la cessió de l’Espai Firal i com a coorganitzadors de l’actuació. Per això, l’actuació s’ha fet extensible a altres organitzacions de la comarca com l’Aplec dels Ports o Els Ports en Moviment, que també participaran amb estands i activitats. Segons Ripollés, “l’Ajuntament està obert a col·laborar amb la iniciativa privada, tal com hem demostrat en altres esdeveniments”.

El regidor també afirma que La Pegatina “és un grup amb gran projecció, que plena les sales de tota Espanya, ha actuat en l’estranger i, entre les seues últimes aparicions en televisió, ha realitzat la campanya de Nadal de TV3”. A més, també destaca que el grup ja té a la venda el seu nou àlbum Xapomelon.

Les entrades estan a la venda a l’Oficina de Turisme de Morella, a internet i en altres punts d’interés de la comarca dels Ports.

Més informació: | |