Els Manel actuaran a Morella el 20 d’agost de 2011


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 17 de maig de 2011

Manel presenta el seu últim disc “10 milles per veure una bona armadura” a la ciutat de Morella el proper 20 d’Agost de 2011. Havent esgotat entrades a pràcticament la totalitat de les seves actuacions programades, Morella acollirà la única actuació de Manel en tota la província de Castelló en aquesta gira.

Les primeres 300 entrades a la venta per Internet i per només 12€, recordant que l’aforament és limitat i que es poden comprar entrades a la web creada per a la ocasió, manelmorella.ticketea.com

Aquest nou treball s’ha convertit en el número 1 de vendes a l’Estat i ha elevat Manel com el primer grup de pop català que assoleix aquesta fita. És el primer disc, cantat en català, que arriba a la primera posició de les llistes de tot l’Estat des del 1996, una fita que només havien aconseguit cantautors de la talla de Joan Manuel Serrat o Lluís Llach.

La festa continuarà amb l’actuació d’una banda que està triomfant allà on va: “La Kinky Band”. Aquesta banda està formada per 9 joves de la província de Castelló i que s’han ajuntat per a fer versions de totes aquelles cançons que donen peu a la festa (Mala Vida, Matador,…). La nit acabarà amb una macro disco-mòbil “Ado García Espectaculos” fins la matinada.

» Més notícies d’agenda
» Tema: música

Més informació: | |

1 comentari

  1. Un bon grup, molt tranquil pero bo. Aquests no van estar a Vilafranca per lo menos sou mes originals.Qui els porta? La comissio de festes? L’ajuntament? O un particular com La Pegatina? M’agradaria saber-ho.