Morella rep la Creu de la Joventut el Dilluns de Pasqua



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 25 d’abril de 2011

La Creu de la Joventut va visitar aquest Dilluns de Pasqua la ciutat de Morella dins del recorregut que està portant-la per diferents punts de la geografia espanyola. A la localitat dels Ports, la Creu va presidir una Missa i en finalitzar va ser portada a coll fins a la Residència Sant Joan Baptista on la van rebre els més majors. Els xiquets de la Catequesi van ser els més participatius per portar la Creu, sempre amb l’ajut dels grans per les dimensions d’aquest símbol cristià.

Morella va ser la primera localitat de la Diòcesis de Tortosa que acull aquest símbol de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) que enguany es celebra a Madrid amb la presència del Papa Benet XVI.

La Creu de la JMJ o Creu dels Joves és una creu de fusta de 3,8 m. d’altura lliurada als joves per el Papa Joan Pau II en la jornada de 1984 a Roma. El Papa va encomanar als joves la tasca de portar-la pel món “com a símbol de l’amor de Jesús a la humanitat”. A més d’estar presents en grans trobades, aquest símbol realitza un recorregut visitant les diòcesis catòliques com a preparació d’aquests esdeveniments, com s’està fent els darrers mesos a Espanya.

Més informació: | |