“Molt millor funcionaria Morella si estiguerem alineats amb totes les administracions”


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 4 d’abril de 2011

L’alcaldable del Partit Popular a Morella, Guillermo Sangüesa, s’ha enfrontat aquest dilluns a les preguntes dels lectors internautes del diari Levante-EMV que, com en cada cita electoral, ofereix aquesta possibilitat als candidats de les principals localitats de la Comunitat Valenciana.

Salut, educació, patrimoni, cultura i fins i tot TV3 han sigut motiu de consulta en les 17 preguntes que l’alcaldable popular ha respost. Sangüesa assegura que “una altra forma de governar és possible, 20 anys de socialisme són massa fins i tot per a Morella. Ens han portat a la ruïna, han arruïnat Espanya dues vegades i ara Morella”. “De veritat cal seguir així?” es pregunta el candidat popular.

Respecte al tema del tall de TV3, Sangüesa culpa a Zapatero. “Jo soc partidari de que totes les televisions autonòmiques pugueren veures a tota Espanya, donant absolutament igual si són limítrofs o no”.

Per a conéixer les propostes electorals del PP, Sangüesa diu que “el programa es farà públic durant la campanya electoral”. A més, explica que “molt millor funcionaria Morella si estiguerem alineats amb totes les administracions”, ja que “sent com és que esl PP governarà Castelló, a la Generalitat i com a tard al 2012 també al govern d’Espanya, l’enteniment seria infinitament superior i amb millor sintonia. Quin dubte cap que les inversions no s’estancarien en enfrontament i idees inútils com, per exemple, en el Parador que, després de set anys de govern socialista estem igual, sense començar, entre altres coses gràcies a la caríssima i innecessària ocurrència del túnel ideada pel PSPV de Morella”.

Respecte al principal problema de la ciutadania, és a dir, l’ocupació, Sangüesa assegura estar disposat a ajudar al govern per a traure de l’atur als treballadors “des de la transparència i la igualtat d’oportunitats”.

Més informació: | | |