El PSPV de Morella parla del Colomer-Zurita com un “símbol del que volem representar”



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 20 de maig de 2011

El candidat del Partit Socialista de Morella a revalidar l’alcaldia, Ximo Puig, el regidor d’urbanisme del Grup Socialista a l’Ajuntament, Rhamsés Ripollés i la número sis de la candidatura socialista, María Rallo, han comparegut davant els mitjans de comunicació en la porta de l’edifici Colomer-Zurita. Tal com ha afirmat Puig, “hem elaborat el programa electoral en quatre eixos: Més Treball, Més Benestar, Més Ciutat i Més Identitat. Precisament, aquest edifici, el nostre col·legi, representa els quatre eixos, perquè la seva rehabilitació i l’execució del nostre projecte donarà ocupació, ho convertirà en un gran centre cultural i educatiu i es recuperarà un edifici emblemàtic que és patrimoni de tots els morellans” alhora que apuntava que és “un símbol del que volem representar.”

A més, el candidat socialista destacava que “nosaltres sempre anem a defensar els interessos de Morella i aquest edifici és dels morellanos, no de la Diputació. Nosaltres volem que es converteixi en un gran centre cultural, educatiu i universitari i amb la persistència dels morellanos ho aconseguirem”.

Per la seva banda, María Rallo assenyalava que “l’edifici Colomer-Zurita és un exemple més de la política de la Diputació de Castelló i de la Generalitat. És la imatge de l’abandó, la desídia i la ruïna, com el Cardenal Ram, la Fàbrica Giner o Morella la Vella”.

Finalment, Rhamsés Ripollés, recordava que “el Partit Popular ni fa ni deixa fer. L’Ajuntament de Morella tenia finançament per rehabilitar la part estructural d’aquest edifici, però les administracions governades pel Partit Popular no van cedir la gestió per poder consolidar-ho”. A més, afegia que “l’estat de l’edifici és lamentable i cada dia que passa i no es rehabilita, va a pitjor”.

El PSPV-PSOE recorda que l’Ajuntament de Morella va convocar un concurs d’idees i té un projecte per convertir l’immoble en un gran centre cultural, amb biblioteca, sala de congressos, espai per a les associacions del municipi, seu de la UJI o alberg.

» Festa Jove
El Partit Socialista de Morella posa fi a la campanya electoral aquesta nit amb la Festa Jove, organitzada per Joves per Morella, en el Museum Pub Dadá. Es tracta d’un acte lúdic i festiu, en el qual alguns membres de la candidatura socialista es dirigiran als joves de la ciutat. Tal com anuncia Ripollés, “la festa serveix per posar punt i final a la campanya i explicar els nostres projectes de futur per als joves”. Per la seva banda, Rallo, afirmava que “la joventut no es pot quedar al marge. Joventut són ganes, força, il·lusió i coratge. I, per això, volem acomiadar la campanya amb d’una forma festiva, tots junts”.

Més informació: | | |