Ismael Brenchat: “Lo desitjable és que treballem tots”


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Valljunquera
» divendres, 27 de maig de 2011

La candidatura del PAR a Valljunquera, encapçalada per Ismael Brenchat, ha aconseguit enguany la majoria absoluta per primera vegada a la història després de sumar 124 vots. En concret, lo partit aragonesista tindrà un total de 4 regidors que el permeten governar en solitari. A més, lo PAR trau un regidor més que fa quatre anys en detriment del PSOE, que se manté com a segona força política però que tindrà només 2 regidors. Per la seua banda, lo PP manté 1 regidor que ja va obtindre a les eleccions municipals del 2007.

Ràdio Matarranya va entrevistar a Ismael Brenchat després d’estes eleccions municipals, qui va explicar que “la nostra intenció ere traure 4 regidors, una cosa bastant difícil. De fet, són los millors resultats de la història del PAR a Valljunquera. No havíem tingut mai majoria, i estem plenament satisfets perquè interpretem que els veïns han reconegut la feina que hem fet durant estos 8 anys i han confiat en natres”. A més, Brenchat va defensar que “per la nostra part, procurarem que la gent no se penedixque d’haver confiat en natres”.

A la vegada, lo futur alcalde de Valljunquera va afegir que “els veïns ho han meditat, han vist què hem fet, i hauran pensat que és ‘millor roin conegut que bo per conèixer’, ja que hem conjugat l’experiència amb gent nova. Dels quatre regidors, dos tenim experiència durant 8 anys, i dos són nous. Los nostres rivals, lo PSOE, eren tres persones noves que mai havien estat a l’ajuntament. I al PP, lo primer, que és qui entre, ja té l’experiència dels últims quatre anys i de qui estem satisfets pel suport dels últims anys perquè hem format un bon equip”.

De cara a l’equip de govern i de treball, Brenchat va explicar que “lo desitjable és que treballem tots. Tenim set regidors i hi ha diverses possibilitats. Una és que treballon tots, però quan treballen només la meitat és més difícil i el treball se recarregue amb la gent que treballe. Si la gent vol treballar per al poble, natres li donarem esta oportunitat”. Tot i això, Brenchat va afegir que “cal destacar que cadascú represente a un percentatge dels veïns del municipi i, per tant, cadascú treballe amb un sector, i cal treballar en la millora de les condicions del municipi”.

Pel que fa al treball, Brenchat va defensar que “primer conformarem l’ajuntament i distribuirem delegacions. Primer de tot treballarem en una línia de reparar algun carrer”, on va afegir que hi ha aprovats 68.000 euros en actuacions. Després “continuarem amb la línia de treball dels últims anys. Tenim pendent lo Centre Social. Però per a començar a treballar cal buscar fons. Ara buscarem captar fons que financion l’obra, que és la nostra obra estrella des de fa 8 anys. I un cop les tinguem, invertirem allí. Caldrà lluitar i fer lo possible perquè els retalls no es noton especialment”, va tancar.

» ÀUDIO: Ismael Brenchat,“Lo desitjable és que treballem tots”

Més informació: | |