Finalitzen los campionats infantils de futbol sala de la Terra Alta-Matarranya

comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 27 de maig de 2011

Este mes de maig s’han donat per finalitzades les lligues infantils de futbol sala que disputen los equips de futbol sala del Matarranya i la Terra Alta. En concret, los últims partits se van jugar el cap de setmana del 7-8 de maig, mentre que el cap de setmana següent se va procedir a l’entrega dels premis. A la categoria aleví, l’equip guanyador va ser precisament un del Matarranya. En concret, l’Escola Verge del Pla de Calaceit va quedar primer, després de sumar 45 punts en 16 partits i haver guanyat 15 dels 16 partits disputats.

A la mateixa categoria, hi jugaven tres equips més del Matarranya. Lo PME de Valderrobres va quedar en 5ena posició, després de sumar 22 punts en 16 partits. Per la seua banda, l’Escola Buen Pastor de Beseit va quedar en 6ena posició amb 21 punts. Lo quart equip del Matarranya que ha jugat a la categoria aleví va ser l’Escola Ramón y Cajal de Pena-roja, que va quedar en 8ena posició esta temporada després de sumar 10 punts. La temporada passada, l’equip de futbol de Pena-roja va quedar primer classificat.

A la categoria benjamí, enguany jugaven dos equips. Per un costat, lo PME de Valderrobres va fer segona posició, després de sumar 30 punts en dotze jornades. Per la seua banda, l’equip benjamí de l’Escola Verge del Pla de Calaceit va sumar 19 punts, quedant en tercera posició. A esta categoria, los jugadors de l’Institut Escola de Batea van ser los guanyadors, sumant finalment 33 punts. Tot i això, cal destacar que l’Escola La Miranda d’Arnes va guanyar los 12 partits que va jugar. Però com a l’equip hi havie jugadors més grans, l’equip no podie puntuar.

Passe una cosa molt similar a la categoria pre-benjamí, on tenim a l’equip de l’Escola Sant Joan de Queretes que tot i guanyar 5 partits i empatar-ne 2, no ha sumat cap punt perquè jugaven xiquets més grans. A esta categoria hi havie dos equips més del Matarranya. Per un costat hi ere el PME de Valderrobres, que finalment ha quedat en tercera posició, després de guanyar 5 partits i empatar-ne 2 dels deu que ha disputat. L’Escola Verge del Pla de Calaceit va quedar en quarta posició, després d’aconseguir dos victòries i dos empats en 10 jornades.