El “Carreteras Secundarias” de Morella s’emet aquest dilluns


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 20 de maig de 2011

Ja hi ha data per a la emissió del programa dedicat a Morella dins del programa ‘Carreteras Secundarias’ de laSexta. L’espai, que s’emet cada vesprada pel segon canal de d’aquesta televió de la TDT, començava fa un parell de setmanes i li ha arribat el torn al capítol morellà. Serà, segons ha anunciat el canal, aquest dilluns 6 de juny al voltant de les 18.30 de la vesprada.

» Carreteras secundarias
Carreteras secundarias és un viatge per descobrir els pobles espanyols on ens ensenyaran els pobles més bells i sorprenents de la geografia. L’interès i la curiositat d’aquestes poblacions ·ens convidaran a desviar-nos de les principals carreteres del país i viatjar per carreteres secundàries per conèixer millors llocs i noves gents. A cada programa ens desviarem per aquestes carreteres menys transitades que ens porten a llocs poc freqüentats, però no per això menys interessants”, asseguren fonts de la Sexta.

Carreteras secundarias “és una forma de donar-nos a conèixer aquestes destinacions que d’una altra forma segurament ens perdríem. laSexta2 recorre Espanya a la recerca dels pobles més bells i sorprenents. L’interès i la curiositat per la vida allunyada de les grans ciutats han fet que ens desviem de les vies principals del nostre país per endinsar-nos per carreteres secundàries i conèixer noves gents i formes de vida. Llocs propers, que sovint passen desapercebuts, en els quals s’ha detingut el temps i els personatges són autèntics. En Carreteras secundarias tots els habitants del poble seran protagonistes”.

En el programa, “coneixerem a la propietària de la tahona, al taverner de tota la vida, la mestra de l’escola, joves parelles que fugen de la ciutat a la recerca d’una nova manera de vida, als personatges més pintorescs i tot el petit món on la familiaritat és l’ingredient principal. A més, serà una guia turística de les localitats que poblen la nostra geografia: els seus costums, els llocs de reunió dels veïns, la seva gastronomia, artesania, els seus paratges més emblemàtics”, conclouen.

» Enllaç: LaSexta, Carreteras secundarias

Més informació: |