Ximo Puig serà el cap de llista per Castelló a les properes eleccions generals


comarquesnord.cat, València
» dilluns, 4 de juliol de 2011

La secretària d’Organització dels Socialistes Valencians, Elena Martín, ha donat aquest dilluns a conèixer la composició del Comitè Electoral que coordinarà les properes eleccions generals i que ha estat triat per unanimitat en la Comissió Executiva Nacional que aquesta vesprada de dilluns ha tingut lloc a la seu socialista de Blanqueries. Martín ha afirmat que “els equips electorals comencen a treballar ja, des d’avui mateix, perquè Alfredo obtingui els millors resultats a la Comunitat Valenciana”.

» Ximo, cap de llista
Respecte a la composició del Comitè Electoral, Martín ha detallat que estarà compost per 13 persones i ha avançat que demà es reunirà per quedar constituït oficialment. El coordinador del Comitè serà el cap de llista per Castelló, Ximo Puig, el vicecoordinador electoral serà Víctor Sahuquillo i el vicecoordinador segon serà Toni Such. La portaveu del Comitè Electoral i responsable de Comunicació serà Carmen Munt, que tindrà a Fernando Alabadí com a adjunt.

Ximo Puig, també alcalde de Morella, havia deixat el seu lloc com a diputat a les Corts Valencianes després de no haver sigut inclòs a les llistes autonòmiques per a les eleccions del 22-M.

El diputat socialista al Congrés, José Luis Ábalos, serà responsable de l’activitat sectorial i la diputada autonòmica, Verónica López, serà la seva adjunta; la responsable de la jornada electoral serà la secretària general del Grup Parlamentari socialista, Eva Martínez i la diputada, Loli Huesca, serà la seva adjunta.

De l’àrea de Mobilització i Actes Públics s’encarregarà el diputat autonòmic, Alfred Boix, mentre que el responsable d’Administració serà el també secretari d’Administració de la CEN, Pepe Ruiz i el diputat nacional al Congrés, Herick Campos, tindrà com a responsabilitat la coordinació del Programa Electoral, i comptarà amb Carmen Antequera com a adjunta al càrrec.

D’altra banda, el Comitè d’Estratègia estarà conformat per 10 persones: la secretària d’Organització dels Socialistes Valencians, Elena Martín; el president del partit i alcalde de Vilafranca, Oscar Tena; els secretaris provincials de València, Alacant i Castelló, Carmen Martínez, Ana Barceló i Francesc Colomer; el secretari de Política Municipal, José María Ángel; el diputat autonòmic, Ángel Lluna; les portaveus adjuntes en Els Corts, Cristina Moreno i Carmen Ninet, així com el diputat nacional al Congrés, Ciprià Ciscar.

Més informació: | | | | |