Morella celebrarà la seua segona cursa de muntanya dins de la Lliga Nord


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 8 de juliol de 2011

Morella acollirà, per segon any consecutiu, una cursa de muntanya d’alta competició. Es tracta d’una prova dins del circuit de la Lliga de Curses de Muntanya Castelló-Nord. El recorregut serà de 23 quilòmetres i els participants hauran de superar un desnivell d’uns 950 metres.

La cursa es disputarà el proper diumenge 17 de juliol i els participants prendran l’eixida a les 8 del matí des del Passeig de l’Alameda. Una vegada iniciada, els corredors es desplaçaran fins a Xiva i finalitzaran, en cinc hores com a màxim, el recorregut en el mateix passeig de l’eixida.

Cal recordar que este tipus de carreres sol reunir a un gran nombre de participants, superant-se els 200 corredors l’any passat. Per a això, cal coordinar tota la infraestructura necessària i el regidor d’esports, Amadeu Bords, ha volgut agrair “la predisposició de les associacions esportives de la localitat i d’altres persones, que faran possible que puga realitzar-se de nou, esta prova a Morella”.

Les inscripcions, el recorregut i el reglament es pot localitzar en la pàgina web oficial de l’Ajuntament de Morella, www.morella.net, en el seu web turística www.morellaturistica.com o bé cridant a Iniciatives Turístiques, al telèfon 964 173117.

D’esta manera, Morella forma part del calendari de les carreres, junt amb Atzaneta del Maestrat, el Vall d’Alba, Benassal, Serra Engarceràn, Vistabella, Catí i Vilafranca.

Més informació: