Creu Roja organitza unes jornades de convivència per a la infància a Morella


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 12 de juliol de 2011

Durant l’estada que es realitzarà a la Fàbrica de Giner els 35 participants realitzaran diferents activitats com a tallers de manualitats, yincanas nocturnes, esports o jocs tradicionals i cooperatius entre uns altres. Creu Roja Joventut, a través de diferents activitats pretén conscienciar sobre la importància de la cura i respecte pel medi ambient, la salut i la importància del foment de la participació infantil i juvenil entre uns altres.

En aquestes jornades de convivència s’han programat també diferents tallers amb l’objectiu de fomentar la participació entre tots i el respecte, compartint durant uns dies jocs, activitats, inquietuds i aficions. cal destacar, com per exemple, el taller de creativitat, que permet aprendre a expressar millor les seves idees i pensaments, a respectar les diferents opinions i a ser més imaginatius.

“Una de les activitats que hem preparat amb major il·lusió és la visita a la ciutat de Morella” destaca Natalia Valero, directora de Creu Roja Joventut a Almassora. Amb ella es pretén apropar l’entorn de la nostra província als participants així com fomentar hàbits de vida saludable. A través d’una petita ruta des de l’alberg fins a la ciutat de Morella per diferents sendes, es realitzaran diferents activitats d’orientació, assegurant-se que coneguin la ciutat i l’entorn d’una forma divertida i amena.

D’altra banda, el dia 5 d’agost a les 16:00h, després de l’èxit aconseguit en anteriors edicions, l’equip de Creu Roja Joventut a Almassora ja està preparant la IV Jornada de “Jocs d’Estiu” que es realitzarà a la platja d’Almassora, una yincana per a nens/as i joves amb diferents proves, jocs i activitats. Creu Roja Joventut, a través del joc i la participació pretén fomentar l’educació en valors i la cooperació, així com la importància del treball en equip per aconseguir objectius comuns.

Més informació: | |