Morella tanca la III edició del “Anem de Tapes” superant la participació de l’any anterior



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 1 d’agost de 2011

La regidora de turisme, María Rallo, va tancar la III edició de les jornades “Anem de Tapes”. La novetat va ser que este acte es va desenvolupar en un dels establiments participants, el Bar Canyero. La regidora feia un balanç “molt positiu” de l’exercici de l’activitat, ja que “s’ha superat la participació de l’anterior edició”.

Segons afirmava, “es tracta d’una iniciativa totalment consolidada que cada any compta amb més adeptes, tant de veïns com en la quantitat de bars o restaurants participants”. Rallo subratllava que “un total de 28 establiments han format la III edició de l’Anem de Tapes, una xifra notablement superior a la de l’any anterior”.

A més, la regidora indicava que “estes jornades posen en valor la gastronomia morellana, amplien l’oferta dels bars i restaurants i dinamitzen l’economia”.

La guanyadora d’un viatge a les jornades de la Cazuelita de Vitòria per a dos persones va ser Marian Querol. Per a participar en el sorteig, els veïns devien d’entregar una cartilla (Tapaport) amb deu setgells d’establiments diferents que indicaven la consumició d’una tapa. Amb este sorteig, es van iniciar les activitats de “L’Estiu de l’Anunci” que, es desenvoluparan durant tot este mes d’agost. Estes activitats tindran la seua continuïtat avui amb la presentació del llibre “Les Roques del Port”, d’Álvaro Arasa i amb dos partits del Campionat de futbol sala Ciutat de Morella.

Més informació: |