Valderrobres estrena el seu primer torneig de futbol 7 femení


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» divendres, 2 de setembre de 2011

Demà dissabte, les instal·lacions esportives de Sant Roc acolliran lo primer campionat de Futbol 7 Femení de Valderrobres, un torneig on es trobaran sis equips de futbol (alguns d’ells professionals, altres de futbol sala i altres amateurs) de la província de Terol i de les Terres de l’Ebre. En concret hi participaran los equips d’Arnes i de Móra d’Ebre, així com també el FuentSport femení de Terol (de nova creació), un equip de futbol sala d’Alcanyís que competeix en lliga, i dos equips integrats per jugadores del Matarranya.

Segons va explicar Rocío Zapater, tècnica d’esports de la Comarca del Matarranya i secretària del Valderrobres Club Deportivo, “finalment se faran dos grups”, degut sobretot a que fer una lliga on juguessin tots entre tos es podie allargar massa. D’esta forma, se farà un sorteig per dividir els sis equips. Després dels partits de lligueta, los tercers classificats de cada grup s’enfrontaran entre ells per a determinar cinquè i sisè lloc. Per la seua banda, los segons i primers de cada grup se trobaran entre ells, i després hi haurà una finalíssima i un partit per determinar tercer i quart lloc.

La pròpia Zapater va afegir que “la resposta de la gent ha estat molt bona. A Valderrobres hi havie jóvens que jugaven a futbol i que ara s’han apuntat per al torneig”. A més, Zapater va recordar que tornejos com este poden ajudar a fomentar este esport, ja que “lo futbol femení està oblidat i a veure si entre tots lo rellancem una mica. En general, lo futbol femení està desconsiderat a tota Espanya. Hi ha jugadores molt bones a l’Aragó que per a triomfar a este esport se’n van als Estats Units”, una veritable llàstima.

Per a fomentar el torneig i la inscripció, los equips de futbol també rebran premis en funció de com quedin a la taula final. L’equip guanyador s’emportarà un premi de 500 euros.

Més informació: