Pena-roja goleja l’Alcorisa (4-0) i es col·loca líder de la lliga

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 11 de setembre de 2011

Lo Pena-roja s’ha convertit amb lo nou líder de la I Regional després de golejar (4-0) l’Alcorisa, un dels grans aspirants a ascendir de categoria. L’equip entrenat per José de Laris i Óscar ‘Vinya’ va fer un excel·lent partit on les jugades d’estratègia i la pilota parada van ser claus. De fet, lo Pena-roja es va avançar molt prompte al marcador, després de que eixís una jugada assajada. Lo rival no va ser capaç de reaccionar, i el Pena-roja va saber fer dos gols més abans d’arribar al descans, tots dos amb molt bones rematades de cap. La segona part va ser molt més tranquil·la, i als primers minuts de la represa Pena-roja hagués pogut sentenciar amb una molt bona jugada on la pilota va fer un mal bot. Lo quart gol va arribar a la darrera jugada del partit de falta directa, en una segona part on l’àrbitre va expulsar primer un jugador del Pena-roja (agressió) i després dos d’Alcorisa (agressió i protesta) que no van influenciar en lo resultat. Segons va destacar Laris, “va ser un dia perfecte i un partit increïble on mos va sortir tot molt bé. Calia anar molt concentrats, i es va eixir concentrat. Pena-roja va eixir a per totes des del primer minut i va tindre l’Alcorisa tancat al seu camp, i al rival no li va sortir gens lo partit”. Amb esta victòria, lo Pena-roja es col·loque líder de la categoria, mentre que la pròxima setmana rebrà al Calaceit en un partit que Laris ha qualificat de “molt diferent” al que es va viure contra l’Alcorisa. A més, Laris va agrair el suport de l’afició i va fer especial esmena a Nícol, “que volem que es recupero prompte i torno a jugar en natres”.

Més renyit va estar el derbi del Matarranya entre el Cretense i el Valderrobres, que va acabar amb victòria dels locals (2-1) però on va haver ocasions a totes dos porteries. La primera part va ser més del Cretense, qui es va trobar en un marcador en contra des del minut 2, mentre que la segona part va ser del Valderrobres, qui es va veure com lo remuntaven i com les ocasions no entraven per, al menys, sumar un punt. A més, lo derbi va destacar pel bon joc i on la rivalitat va quedar apartada al camp. Segons va destacar l’entrenador del Cretense, Alfredo Fuster, “si mos haguéssim anat al descans amb un 3-1, haguéssim estat més tranquils. Però va ser tot al revés”. Lo Valderrobres es va avançar prompte i va caler remuntar. Tot i això, “tenim una garantia prou important” a dalt que va permetre donar-li la volta al partit, i “lo més important ere la victòria per agafar moral, perquè l’inici ere molt complicat”, ja que després se va a Alcorisa. Per la seua banda, l’entrenador de Valderrobres, Manuel Bel, va destacar que el partit “mos va agarrar amb l’equip una mica just, i encara no hem pogut aconseguir la victòria”. A la vegada, Bel va destacar que “va ser un partit majo de veure, amb ocasions per als dos equips, i la mala sort la vam tindre natres, ja que amb quatre o cinc ocasions no vam saber fer gol”. L’entrenador del Valderrobres va lamentar que “s’han deixat escapar uns punts importants”, però “los que s’han escapat intentarem recuperar-los a camps més difícils”.

Amb lo resultat d’este derbi, lo Cretense sume els primers 3 punts de la temporada, i que el situen a la 4ª posició, a només un punt del cap de la classificació. Lo pròxim cap de setmana, los jugadors de Queretes aniran a Alcorisa, un dels camps més complicats de la categoria i on se trobarà un equip amb ganes de corregir els errors de la passada jornada. Per la seua banda, lo Valderrobres baixe fins a la 7ena posició, i sume només un punt amb dos partits, l’aconseguit a casa contra el Pena-roja la primera jornada. De totes formes, los de Bel reprendran la lliga amb un partit importantíssim a casa contra el Valdealgorfa, qui ara mateix es trobe en 3ª posició. Finalment, Calaceit jugarà la pròxima setmana contra el Pena-roja, després de que hagi complert una jornada on es va suspendre el partit que tenien contra el Castelserás. Per tant, los calaceitans es mantenen a la cua amb zero punts. A banda d’este partit, lo Teruel B – Torrecilla de la jornada 2 tampoc es va jugar.

Més informació: | | |