El Cretense guanye el derbi contra Pena-roja (3-0) i es col·loque líder de grup



comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 9 d’octubre de 2011

Queretes i Pena-roja van disputar este cap de setmana un apassionant derbi que finalment se van emportar los locals (3-0) en un final de partit molt intens. De fet, los primers 80 minuts van viure’s amb ocasions a les dos porteries i amb una possessió de pilota pot ser més gran dels visitants. Però en els últims cinc minuts, i arrel de la important lesió que va patir Víctor Barberán, lo Pena-roja es va enfonsar i el Cretense va aprofitar les seues millors ocasions per emportar-se 3 punts més. Esta victòria sap a glòria a Queretes, ja que després de sumar quatre victòries consecutives (tres d’elles en derbis matarranyencs) se col·loque líder de la categoria

Cretense
Segons va destacar l’entrenador del Cretense, Alfredo Fuster, “estem molt contents de sumar estos tres punts perquè, després dels resultats que ha hagut este cap de setmana, estem líders i ara ho portarem tot amb molta més tranquil·litat”. Fuster va reconèixer que el partit “no va ser gens fàcil. Lo primer gol va arribar cap al final del partit, i lo Queretes no va donar gens de joc”. I a més, “a l’equip contrari, mentre no els gol se creixen i això te pose molt nerviós. Ja els vaig avisar (al meu equip), que el Pena-roja donarie una mica de guerra, perquè ha sumat 7 punts en només 3 jornades que no els havie fet mai, això els donave molta moral i estaven molt bé a darrere”. L’entrenador del Cretense també va explicar que els seus van estar molt nerviosos, se van tirar moltes pilotades a dalt i “això s’ha de corregir ja”. També cal apuntar que “natres moralment estem molt bé, estem primers, i ara, encara cedint punts, estarem allà dalt. Ara, però, també hi haurà més responsabilitat d’aguantar aquí dalt”.

Amb esta victòria, lo Cretense és líder de la categoria a 12 punts. Amb 10 punts trobem lo Teruel B, qui este cap de setmana va cedir un empat a domicili a Alcorisa. Tot i això, lo filial del Teruel té pendent un partit que ha de jugar a casa contra el Torrecilla. Lo pròxim cap de setmana, lo Cretense jugarà a casa contra el Castellseràs, on intentarà sumar tres punts més i consolidar-se a la zona alta de la classificació.

Pena-roja
Per la seua banda, l’entrenador del Pena-roja, José de Laris, va destacar que “va ser un partit molt igualtat on lo resultat no diu lo que es va veure al camp. Hi va haver molt de joc al mig del camp, i tant ells com natres vam contindre les ocasions que va haver al partit”. A més, va reconèixer que “va ser un partit complicat perquè feie molt de vent, lo camp no estave bé, la pilota es parave molt i no va eixir el partit. A això cal sumar que vam tindre la lesió greu de Víctor, i arrel de la lesió los meus jugadors se’n van anar del partit. Se van posar nerviosos i a partir d’allí van arribar tres gols que mos van fer en cinc minuts. Estic convençut de que els jugadors estaven més pendents de lo que li havie passat al seu company que en lo propi partit”. Laris va reiterar que “lo just ere un empat, i l’equip meu me va agradar molt, llevat eixos cinc minuts ‘tontos’ que vam tindre al final del partit. Però per cert, és lo primer partit en tota la temporada que tenim eixos minuts ‘tontos’”. Tot i la derrota, Laris va apuntar que “la lliga segueix súper igualada. Si guanyes dos partits seguits te poses allí dalt, i si perds dos partits te’n vas allà baix. Per tant, una lliga molt maca, com ha de ser”.

Tot i esta derrota, lo Pena-roja se manté a la 4a posició, empatat a punts amb l’Alcorisa i també el Valderrobres, a només un punt del Calanda i, això sí, a 5 del liderat. Lo pròxim cap de setmana, lo Pena-roja tornarà a jugar a domicili. En este cas ho farà contra el Valdealgorfa, equip al que l’any passat va saber guanyar tant al seu camp com a les instal·lacions del Baix Aragó.

Més informació: |