Calaceit cau al camp del Teruel B (3-0) però fa una valoració positiva del partit


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 16 d’octubre de 2011

Calaceit va perdre este cap de setmana a Teruel (3-0) en un dels desplaçaments més complicats que tindrà esta temporada. Tot i això, los del Matarranya en fan un balanç positiu, ja que es pensaven trobar un rival més dur i complicat. Los locals van fer dos gols a la primera part degut a dos errades defensives, mentre que el tercer va arribar pràcticament per inèrcia al final del partit. Lo Calaceit, per la seua banda, va plantar cara al Teruel B, sobretot a la segona part, fent algunes ocasions de gol i donant bona imatge. Malgrat l’esforç, este no es va veure reflectit al marcador.

Segons va apuntar el portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, David Insa, “lo partit va anar bastant bé. Lo Teruel B no tenie molta gran cosa i no mos vam trobar el gran equip que mos esperàvem. No va demostrar res, però tenen un camp i uns àrbitres que els ajuden una barbaritat”. Los dos primers gols “van ser uns errors garrafals nostres”. Pel que fa al partit, lo resultat “no mos deixe contents per la forma, però sí que tenim un bon sabor de boca perquè sabíem que ere molt difícil guanyar. Donant la cara com vam donar, se va eixir en una mica d’honor”. A més, Insa va fer èmfasi en què “portem la forma física molt bé. Enguany no és com altres temporades. Enguany aguantem los 90 minuts de cada partit, i sempre podem donar un susto a les segones parts”.

Amb esta derrota, lo Calaceit se manté a la penúltima posició de la categoria amb 4 punts, a quatre punts precisament del cuer, que és lo Torrecilla amb 0 punts. De cara a la pròxima jornada, Calaceit rebrà al Torrecilla, on vol aprofitar l’oportunitat per sumar els tres punts i deixar la zona baixa de la classificació.

Més informació: