Pena-roja guanya el segon partit fora de casa (1-4) i es manté a la zona alta de la taula

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 30 d’octubre de 2011

Pena-roja va sumar este cap de setmana la segona victòria consecutiva fora de casa després de desfer-se del Torrecilla (1-4) en un partit on los jugadors entrenats per José de Laris i Óscar Vinya van saber aprofitar la seua superioritat en el joc. De fet, los del Matarranya es van avançar quan només se jugaven 5 minuts. Ho van fer després de materialitzar un penal que va suposar la primera roja del partit per unes mans intencionades dins l’àrea. Pocs minuts després, i gràcies a un excel·lent contracop, Pena-roja va fer el segon i gairebé va sentenciar el partit. Però l’expulsió del davanter dels visitants va caure com un gerro d’aigua freda, i l’equip va patir uns minuts de desencert. Tot i això, i gràcies als canvis tàctics, Pena-roja va saber fer dos gols més a la segona part (0-4). Lo gol dels locals no va servir completament de res.

José de Laris, entrenador del Pena-roja, va destacar després del partit que “lo meu equip ha estat molt bé. Sobretot los primers 20 minuts de la primera part i 25 minuts de la segona van ser molt bons i l’equip va estar molt ben posat al camp”. Laris va reconèixer que l’expulsió de Javi “mos va posar nerviosos. Però al començament de la segona part vam tindre la sort que no hem tingut en altres partits i vam fer el tercer gol molt aviat”. Lo partit gairebé se va sentenciar aquí, i el Pena-roja va buscar les contres per matar el partit. D’aquí va arribar el quart gol. A més, Laris i Vinya també van aprofitar este avantatge per deixar minuts a jugadors que fins ara no n’havien tingut. Pel que fa al resultat, Laris va reconèixer que “estem molt contents perquè dos partits guanyats fora de casa no és una cosa molt normal com natres. Teníem baixes molt importants i no s’han notat i els jugadors que van eixir al camp ho van fer prou bé”. Pel que fa al rival, lo primer entrenador del Pena-roja va dir que “és un equip que li agrada tocar la pilota i no entenc la posició en la que es troben. Això de tocar la pilota ara no els funciona. Però a la llarga els funcionarà”. Una vegada més, Laris va voler agrair la resposta de l’afició, que una vegada més se va desplaçar en massa per veure este partit.

Amb esta segona victòria consecutiva fora de casa, lo Pena-roja es manté a la cinquena posició en solitari i amb 13 punts. De cara a la pròxima jornada, l’equip entrenat per Laris i Vinya rebrà el Calanda, una molt bona ocasió per escalar posicions i, perquè no, lluitar per una de les posicions que garanteix la lligueta d’ascens.