El Club Taurí de Vilafranca obri el seu cicle d’activitats culturals 2011 aquest dissabte


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Vilafranca
» divendres, 4 de novembre de 2011

El Club Taurí de Vilafranca obri el seu cicle d’activitats culturals 2011 aquest dissabte, extenent-se durant tot el mes de novembre. L’associació ha canviat en aquesta ocasió les dates de les jornades, que habitualment tenien lloc al mes de juny, traslladant-les a la tardor.

La primera cita a la Seu del Club Taurí té lloc el 5 de Novembre amb la xerrada amb el títol “Nou decret dels bous al carrer” a càrrec de Vicente Oliver, Inspector de la Policia Autonòmica i President de la Plaça de Bous de Castelló.

Les jornades continuaran el divendres 11 de Novembre per la nit amb la projecció de la pel·lícula ‘Manolete’ i el diumenge 13 tindrà es realitzarà un altra xerrada que versarà sobre la possibilitat de fer un espectacle taurí de nivell a Vilafranca amb Alberto García i Raúl Cervera, gerents de les places de bous de Terol, Alcorisa i Val-de-roures. Es visitarà la Plaça de Bous pel matí i per la vesprada a les 16 hores està prevista la xerrada a la Seu del Club.

El cicle cultural continuarà el divendres 18 amb el lliurament dels premis del Concurs literari ‘Niño de la Estrella’ i el dissabte 19 es projectarà un documental sobre com eren els bous de carrer a Vilafranca antigament.

Ja per al dissabte 26 s’ofereix la xerrada ‘Els alguacilillos. La seva funció” amb Víctor Monfort, Bruno Colom i Rubén Monfort, tres vilafranquins que realitzen aquesta funció a la Plaça de Bous de Castelló.

Interessant cicle d’activitats culturals amb conferències, pel·lícules i altres activitats les que ofereix el Club Taurí de Vilafranca del 5 al 26 de novembre.

Més informació: |