Calaceit sume un punt davant l’Alcorisa (1-1) que sap a poc


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 13 de novembre de 2011

Calaceit va sumar este cap de setmana un nou punt a casa (1-1) després de rebre a l’Alcorisa en un partit on los del Matarranya van portar la dinàmica del partit. De fet, los locals se van avançar al marcador a la primera part i inclús van haver ocasions per fer alguna cosa més. Tot i això, un rival molt intel·ligent, deixant passar el temps i protestant-ho tot, va tindre diverses ocasions de gol a pilota parada. Un llançament de falta molt ben rematat de cap per un jugador rival va suposar lo definitiu (1-1). Tot i l’empat, Calaceit va anar pel partit, però la redundància en les faltes i també la permissivitat de l’àrbitre van deixar el partit en taules. Al final, un 1 més per al Calaceit que se situe a només 4 punts de la quarta posició, ocupada pel Calanda.

Segons va explicar David Insa, portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, “després del partit, l’empat està ben valorat, però el Calaceit no es mereixie ni perdre ni empatar, sinó guanyar”. Lo propi Insa va defensar que “natres vam tindre la pilota, dominant al camp, i vam acabar la 1ª part guanyant 1-0. Però després de l’empat, los jugadors de l’Alcorisa van començar a tirar-se tot lo rato, a estar damunt de l’àrbitre, fent faltes i amb un joc molt travat. Si mos posàrem a contar, se’n van jugar molt pocs de minuts”. Tot i això, lo portaveu del Calaceit va valorar l’empat com a bo, i va remarcar que “ara tenim les piles molt carregades i estem amb la moral molt alta perquè cada vegada se fan millor les coses. Les coses comencen a rutllant”. A més, Insa va afegir que “crec que també es va empatar per respecte al rival”, però que l’equip se va adonar que “estave a l’alçada de l’Alcorisa” i de que “un equip gran no fa por”. Important empat també de l’equip que de cara a la pròxima jornada tornarà a jugar a casa davant del Castellseràs. En este sentit, i veient l’evolució que està fent l’equip en les últimes jornades, Insa va afegir que les intencions són agafar eixa cinquena posició.

Amb este empat, Calaceit sume 11 punts i només està a quatre del Calanda i 3 del Pena-roja, equip que ara mateix ocupe la 5ena posició a la categoria. A la jornada 11, Calaceit rebrà a Castellseràs, lo que serà el tercer partit consecutiu a casa per als del Matarranya i una molt bona ocasió per a consolidar-se a la zona mitja de la classificació.

Més informació: