Los veïns del Matarranya desitgen un ‘Bon Nadal’ a través d’un original vídeo


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 23 de desembre de 2011

Los col·lectius socials i econòmics del Matarranya han participat en un original vídeo de felicitació on mos desitgen un ‘Bon Nadal’. L’objectiu del vídeo és donar a conèixer el territori, sensibilitzar els veïns perquè comprin i consumeixin productes del territori durant estes festes i mostrar la varietat de col·lectius que hi ha a la comarca. Lo vídeo narre una història que parteix amb la figura d’un cor. Este cor se’ls regale a la gent gran, que senten un gran amor pel territori. Com a dipositaris de les tradicions, ells regalen a canvi un àlbum de fotos a l’Associació Kalat-Zeyd. I així successivament.

Amb este vídeo s’ha pretès unir als diferents sectors productius i socials de la comarca. Es tracte d’enviar un missatge d’alegria i esperança per a estes dates i d’animar i fomentar el consum de productes autòctons durant estes festes. La idea i gravació ha anat a càrrec de la Comarca, mentre que el muntatge ha estat per David Albesa. Al vídeo han participat l’Associació de Jubilats de Sant Miguel de Valljunquera, l’Associació Kalat-Zeyd de Calaceit, l’artista Mónica Naudín de Fórnols, ‘Fet a Mà’ de Valderrobres, Alfredo Caldú (com a agricultor) o el Forn Llerda de Queretes.

Tampoc han faltat la família ramadera Lombarte de Pena-roja, lo Convent de La Freixneda, ‘Aloe Dance’ de Beseit, les Antenes Informatives de l’institut, la Llibreria Serret, Fernando y J. Antonio Ferrer Agud, Dinópolis de Pena-roja, los xiquets de l’escola de Lledó, ‘Sabores con Arte’, ‘Attis multimedia’ i els treballadors del Consell Comarcal. Des del Matarranya, us desitgen bones festes a tots!

Més informació: