L’aleví de Valderrobres sume 10 victòries consecutives

comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 13 de gener de 2012

La tornada a la competició dels equips de l’Escola de Futbol Base de Vall-de-roures no ha deixat cap sorpresa. En la categoria aleví, l’equip va rebre a casa al Jesús i Maria, al que després d’un partit molt treballat va aconseguir derrotar. Tot i que els locals van començar l’enfrontament perdent, van superar la diferència i finalment van imposar-se per un contundent 6 a 3. “Va començar perdent, però va saber donar-li la volta al partit. Suposo que els jugadors estan molt confiats pels bons resultats i saben que si juguen com sempre poden guanyar”, va explicar Fran Almolda, coordinador de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres. Los jugadors alevins aconsegueixen així la seua desena victòria consecutiva. De fet, únicament van ser derrotats a la primera jornada de lliga, un fet que els situe segons en la taula classificatòria. Al respecte, Almolda va manifestar que “estan fent una molt bona temporada, sol han perdut un partit. I l’any que ve poden suposar un bon reforç per a l’equip infantil”.

Los infantils i els juvenils van tindre uns resultats molt diferents. Los dos equips, que jugaven contra el Remolins Bítem, van caure derrotats per 5 a 1 i 5 a 2, respectivament. En lo cas dels infantils, lo partit va començar a favor dels de Valderrobres que es van posar per davant, tot i que no van aconseguir marcar un segon gol per a sentenciar i este fet, segons va dir Almolda, va fer que el rival pogués recuperar-se i guanyar el partit. “Los primers 10 minuts van ser totalment nostres, però no vam aconseguir marcar el segon gol que mos hagués donat confiança i ells a la contra es van fer amb lo partit”, va explicar el coordinador.

Finalment, los juvenils no van fer un bon partit i el Remolins va aconseguir una clara victòria, tot i que en los primers minuts del partit els dos equips van mostrar-se molt igualats. La setmana pròxima continuarà la competició en la visita a Valderrobres del Roquetenc de categoria juvenil, i en la visita dels alevins al camp de la Rapitenca UE. Per la seua banda, l’equip infantil té jornada de descans.