L’associació ‘Amigos de la Música’ celebre un festival de música folklòrica a Pena-roja


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Pena-roja
» dilluns, 9 de gener de 2012

Lo passat dia 7 de gener, Pena-roja va acollir la celebració d’un festival de música folklòrica que va començar a mitja tarde en l’actuació del grup de guitarres. “Va començar el grup de guitarres, que ere la única disciplina que encara no havie actuat al poble. Després vam continuar en cant i jota alterno, i per a finalitzar vam interpretar una cançó titulada ‘En este año 2012’ que pretenia donar ànims a tots los assistents per afrontar este any”, va explicar Patricia Roda, secretària de la Associació ‘Amigos de la Música’.

La idea de realitzar l’activitat “ere fer un petit festival perquè tots los veïns del poble pugueren veure com va l’aprenentatge dels alumnes en lo que portem de curs”, va aclarir Roda, que també es va mostrar molt satisfeta per la nombrosa assistència de públic que va abarrotar les instal·lacions pena-rogines. Un dels aspectes que es va voler destacar per part de l’Associació ‘Amigos de la Música’ és que des de que van començar no s’ha aconseguit que els hòmens participon en algunes de les disciplines que s’oferten. “Necessitem que els xics s’animon a participar, tot i que en lo grup de guitarres hi ha més hòmens que dones”; va afirmar la secretària de l’entitat.

Este festival no és l’única actuació que faran los membres de l’Associació durant este 2012 perquè tenen previst realitzar un festival de fi de curs i també participar als actes de les festes majors del municipi. Pel que fa a actuar a altres municipis, Roda va apuntar que perquè això sigue possible “crec que hem d’estar un poc més preparats, tal i com mos diuen los professors. Perquè si vas a un lloc, amb un catxè, ho has de fer lo millor possible”.

» Fotogaleria: Els “Amigos de la Música” a Pena-roja

Més informació: