La comarca dels Ports està esperant aquest dilluns la primera nevada de la temporada


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 15 de gener de 2012

La comarca dels Ports està en alerta taronja segons l’Agència Estatal de Meteorologia per la possibilitat de neus aquest dilluns. Segons totes les previsions, la neu aplegaria en la primera meitat de dia en cotes d’uns 1200 metres, mentre que per la vesprada nit aplegaria en cotes d’uns 1000 metres per lo que podrien ser generalitzades.

Aquesta primera precipitació en forma de neu de l’any, i també de la tardor-hivern, podria ser un capítol important, perquè les precipitacions podrien ser moderades-fortes. Això sí, seria un episodi concret, perquè a partir del dimarts al migdia remetria aquest temporal que s’ha instal·lat a la Península Ibèrica des del divendres i que ja ha deixat pluges generalitzades en la seua meitat oest.

La Conselleria de Governació i Protecció Civil ha activat també les alertes de cara a la possibilitat de neus pel que aquest diumenge per la vesprada els Bombers Voluntaris ficaven la cunya de la neu a un dels seus camions, així com les brigades especials de llevaneus també tenen preparat l’operatiu per afrontar qualsevol incidència meteorològica en forma de neu.

Més informació: |