A Vilafranca no s’han produit grans problemes ni dins del casc urbà ni tampoc a les carreteres


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 16 de gener de 2012

Les previssions s’han acomplit i aquest dilluns ha estat nevant arreu de la comarca dels Ports. A Vilafranca ho ha començat a fer ja durant la matinada, encara que a partir de les 9 hores i ho ha fet de forma més continuada i collant, tant als carrers com als voltants del municipi.

Molts són els que diuen que cada vegada neva menys a les nostres terres, encara que quan ho fa sempre és novetat. No és sorpresa que neve al mes de gener i menys quan la nevada ha estat tant avisada.

A Vilafranca, malgrat la nevada, la situació sembla ser normal, dins del que cap. No s’han produit grans problemes ni dins del casc urbà ni tampoc a les carreteres. Durant el matí, s’ha pogut transitar prou bé per la CV-15, encara que durant una estona eren recomables les cadenes per passar el port d’Ares. A la CV-12 era quasi obligatori l’ús de cadenes cap a migdia a varies zones del terme de Morella.

Continua nevant i de cara a la nit és possible que les carreteres estiguen en pitjor estat. Les màquines llevaneus, tant la de Vilafranca com les de la UTE Castelló Nord segueixen netejant els vials de la nostra comarca.

A terres veïnes de l’Aragó, a municipis com La Iglesuela del Cid, Cantavieja o Mosqueruela la neu ha estat més quantiosa que a la comarca dels Ports i a la carretera que uneix La Iglesuela del Cid amb Portell, al port de les Cabrilles hi havia esta vesprada uns 25 centímetres de neu i no es recomanava transitar per aquest indret.

Més informació: | |