L’IES de Vilafranca farà una “ruta pel despilfarro” per tal de protestar contra les retallades de la Generalitat



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 6 de febrer de 2012

Els professors de l’IES de Vilafranca continuen amb les mobilitzacions per tal de fer pressió a la Generalitat Valenciana i aturar les retallades en educació que s’estan portant a termes des de València en les darreres setmanes. A banda de les concentracions, que continuaran cada dijous conjuntament amb els mestres de l’escola de la localitat, els actes de protesta van en augment.

D’aquesta manera el dilluns per la vesprada els professors del centre educatiu vilafranquí protagonitzaven una tancada a l’Institut. Així mateix, s’està preparant una excursió per la “ruta del despilfarro”, prevista per al dissabte 11 de febrer, des de les 09:30 del matí, hora en que està prevista l’eixida des de Vilafranca i fins la una del migdia. La ruta passarà pel l’aeroport de Castelló, l’Àgora i el Port de València o la Ciutat de la Llum i el parc temàtic Terra Mítica a Alacant.

Amb aquesta activitat es pretén remarcar el que ja s’apunta en els lemes de les concentracions, on es pot llegir que “primer que retallen en despilfarro, corrupció i enxufats” o que “mi madre seria mejor ministra de economia”

Més informació: | | | |

/span> comentaris

  1. Ja esta be de arremetre contra el govern valencia,i el pp.Sou poc neutrals al fer les noticies i centralistes en Morella .

  2. La culpa de tot es de Zapatero

  3. Joan, curiosament fas eixe comentari sobre una notícia de l’IES de Vilafranca… el que hi ha que vore. La notícia l’únic que fa és informar sobre les protestes que estan fent membres de la comunitat educativa per els impagaments del Consell. El mateix que estan patint els alumnes-treballadors de les escoles taller de laMancomunitat o la Blasco de Alagón. Més recolzar a esta gent que no cobra i menys criticar a un mitjà de comunicació que informa. Segur que a tu t’agradaria que ocultaren tot el que està passant, què no és poc. Són més agradables els grans eventos o les inauguracions fantasmes.

  4. Sera solo al meu ordenador, pero jo tinc ara mateix dos notícies de Vallibona, una de Castell de Cabres, una d’Ortells, quatre de Morella, quatre de Vilafranca, tres de la comarca en general… i dos que parlen de la Diputació (PP) i de la Fundación Blasco de Alagón (PP) contra les que no veig cap “arremetement”…