Valderrobres goleja el Nonasp (1-6) i puja a la segona posició de grup

comarquesnord.cat, Calaceit
» diumenge, 4 de març de 2012

Contundent victòria del Valderrobres a domicili (1-6) davant d’un Nonasp que en cap moment va entrar al partit. L’equip entrenat per Manuel Bel va resoldre el partit en los 45 minuts inicials, després de fer 4 gols i anar-se’n còmodament al descans (1-4). Lo primer gol va ser molt matiner, ja que va arribar al primer minut de joc. Als 10 minuts, però, Nonasp va aconseguir empatar el partit (1-1) a pilota parada i per una errada de la defensa visitant. Tot i això, Valderrobres va anar pel partit i abans del descans el tenia pràcticament sentenciat. Lo segon gol va ser al més pur estil Nayim a París, gràcies a una impressionant volea de Felipe des del mig del camp. Los altres dos, a mans d’Àlex. A la represa, Borja i Juan Pablo van ampliar al marcador. Excel·lent Valderrobres i mal arbitratge de Ceperuelo, que va ajudar a cap dels dos equips.

Segons va destacar Manuel Bel, entrenador del Valderrobres, “esta victòria és molt valuosa, perquè mos posa més amunt i tindrem major tranquil·litat per afrontar els pròxims partits”. Lo primer gol va arribar “abans de ficar-nos a la banqueta. Tot i això, mos van empatar a pilota parada. Però al descans guanyàvem còmodament”. Bel va fer referència a l’arbitratge, ja que va considerar que Ceperuelo “va estar molt malament, no ho va fer gens bé”. Per això, “lo millor és que el resultat vaigue folgat perquè no hi haigue problemes”. Bel va defensar també que l’equip va jugar més i va aprofitar les ocasions que van tindre. En este context va afegir també que “inclús se van fer gols que no eren ni ocasió. Xuts de molt lluny, on lo porter va col·laborar una mica amb natres”. Lo important, però, la victòria, que fa sumar 3 punts per al Valderrobres que el situen en la zona alta de la classificació, ara mateix dominada pel Chiprana amb 9 punts dels 9 possibles.

De cara a la pròxima jornada, lo Valderrobres tornarà a viatjar a fora. En esta ocasió ho farà al camp del Valdealgorfa, equip que a la primera fase se li va donar prou bé i que ve de perdre per la mínima (0-1) amb Calaceit. Esta victòria pose al Valderrobres amb 5 punts, a 4 del líder i 4 del cuer.