UGT anima a la ciutadania a participar en la vaga general

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 28 de març de 2012 .
Etiquetes:

Està en boca de tots i a un dia de la vaga general, encara més. La reforma laboral és nucli de xerrades i tema de debat en molts col·loquis. La Casa Ciurana de Morella ha acollit una conferència on el sindicat UGT ha repassat esta reforma i les conseqüències directes per als treballadors.

Un dels punts analitzats en este col·loqui ha sigut l’abaratament de l’acomiadament. La Unió General de Treballadors, des de la Unió Comarcal Plana Alta-Maestrat-Els Ports, remarca la major facilitat que tenen els empresaris a l’hora de prescindir dels seus treballadors.

UGT dóna constància de la lluita que han portat a terme les anteriors generacions per a poder gaudir ara de molts drets que, amb la reforma, diuen que poden perillar.

En la jornada de dijous està convocada una vaga general per protestar, entre altres modificacions del govern central, per la reforma l’aboral. Des del sindicat de treballadors que ha visitat Morella s’anima a la participació ciutadana amb diferents arguments.

Al respecte de la vaga general i responent a les protestes de les grans ciutats, a Morella s’ha convocat una manifestació que tindrà com a punt d’eixida l’Ajuntament, a les 12 del migdia, i que recorrerà els diferents carrers.

Més informació: