18 dels 32 professors de l’IES Els Ports fan vaga

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 29 de març de 2012 .
Etiquetes: ,

Jornada complicada també per a l’IES Els Ports, situat a Morella. Les classes no han pogut seguir el ritme normal per la vaga general convocada contra la reforma laboral. Un dels principals motius d’això ha sigut el no funcionament del transport escolar, que ha fet que molts alumnes que han de desplaçar-se per anar a classe s’hagen quedat a casa. No ha passat el mateix amb el menjador, que ha donat servei amb relativa normalitat.

Més de la meitat de la plantilla de professorat de l’IES Els Ports s’ha sumat a la vaga i, d’esta manera, 18 dels 32 professors d’este institut no han donat les seues classes.

Els alumnes que han assistit a classe han sigut atesos pels professors que no han exercit el dret a vaga, bé a mode de classe normal, bé amb alguna activitat complementària.

Com cada dijous, i avui amb més intensitat, la porta de l’IES Els Ports ha reunit a professors i alumnes per cridar contra les retallades i també per sumar-se a la vaga dels treballadors.

Estudiants i docents han unit esforços. Els alumnes donen complet suport als professors en el dia de la vaga general.

Una nova jornada de protesta per les retallades amb el marc de la vaga que continuaria després amb la manifestació general pels carrers de Morella.

. Vídeo . 18 dels 32 professors de l’IES Els Ports fan vaga

Més informació: |