L’Ajuntament de Morella continua amb la col·laboració amb els estudiants

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 10 d'abril de 2012 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella continua facilitant la realització de pràctiques formatives. En estos dies, s’han incorporat dos alumnes de mòduls de Formació Professional, que adquirixen nous coneixements en les àrees d’administració i turisme. A més, en estes últimes setmanes també s’ha col·laborat en treballs d’estudiants de secundària i universitat.

El consistori també desenvolupa, paral·lelament, un altre programa beneficiós per als estudiants, que és el Pla d’Ajuda a Universitaris, per a realitzar treballs sobre Morella. En els últims anys, el consistori ha oferit ajuda i assistència tècnica, material per a realitzar les presentacions i una dotació econòmica. A este pla, s’han acollit prop de deu alumnes, que han realitzat importants projectes per al municipi. A més, este pla continúa obert per a tots els interesats. El primer tinent d’alcalde, Rhamsés Ripollés, afirma que “l’objectiu de l’Ajuntament és que els i les alumnes puguen desenvolupar professionalment els seus estudis a Morella, i que així es beneficien tant els estudiants com la localitat”.

Finalment, el primer tinent d’alcalde també ha anunciat que el consistori “recolzarà sempre aquelles mesures que tinguen com a objectiu principal la incorporació dels joves al món laboral”. Per això, sol·licitarà una de les beques de dos mesos de duració que oferirà la Diputació de Castelló. També recordava que l’ajuntament sempre s’ha adherit a programes que estimulen la contractació de joves, com els que oferia el Ministeri, a través de la Mancomunitat Taula del Sénia, o el Salari Jove de la Generalitat.

Més informació: