L’Ajuntament de Morella i Creu Roja renoven el seu compromís de col·laboració

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 17 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella ha renovat el conveni de col·laboració que manté el propi consistori i la Creu Roja. A la signatura del mateix assisteixen l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Benestar Social, Malú Blasco, la Presidenta del Comité Provincial de Creu Roja, Flores Higueras i la Presidenta Comarcal de Creu Roja, Victòria Pitarch.

El conveni, que es renova anualment, inclou les tasques de col·laboració que presta la Creu Roja en quant a voluntariat, la realització durant tot l’any d’activitats socioculturals tant per a joves com per a la Gent Gran, o el recolzament a totes les activitats festives amb l’aportació de recursos humans i materials. L’Ajuntament, a més de la dotació econòmica, continuarà aportant la cessió del local de la Casa Ciurana que utilitza l’Agrupació comarcal com a seu.

L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés destacava que “Des de l’Ajuntament volem mostrar un any més, el recolzament cap a una de les organitzacions humanitàries més importants del nostre territori com és esta”. Segons Ripollés “En l’actualitat és més necessari que mai tot el treball que realitzen estos voluntaris de cara a garantir el benestar a totes les persones que més dificultats tenen”.

Cal recordar que el passat mes de juliol estes dos entitats ja van signar un conveni de col·laboració per a reforçar la cobertura sanitària durant les festes del 53 Sexenni. La Creu Roja va aportar recursos humans i materials durant estos dies que Morella va rebre una afluència massiva de visitants.

Més informació: