Pena-roja perd a Chiprana (4-1) i es queda a les portes de la Final de Copa

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 13 de maig de 2012 .
Etiquetes:

Pena-roja (igual que Valderrobres) ha quedat fora de la Final de Copa Federació després de caure contra el Chiprana (4-1). La victòria de l’anada (1-0) no va ser suficient com perquè els del Matarranya s’asseguressin lo passi a la gran final. Tot i això, lo partit de tornada va tindre detalls que en cap moment van beneficiar els pena-rogins. Després del gol inicial del Chiprana, Torretes va empatar el partit. Però pocs minuts després, una jugada fatídica va suposar el segon gol del Chiprana, que es va fer Salim en pròpia. A la represa, una errada del porter visitant va suposar el tercer del Chiprana, que li donava el passi als locals. Lo Pena-roja tenia temps per reduir distàncies i posar l’eliminatòria al seu favor. Però l’equip no s’ho va creure. Chiprana va matar el partit en el minut 89 en un quart gol (4-1).

Segons va destacar el primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, “és una derrota que no ens deixa arribar a la final. Però si mires tota la temporada, ha estat molt bona per part nostra”. Com és lògic, “la derrota va sentar molt malament. Teníem moltes il·lusions d’arribar a la final. Però no va poder ser”. Tot i això, “cal felicitar els jugadors perquè han fet una temporada brutal, i si a principis de temporada ens haguessin dit que jugaríem les semifinals haguéssim firmat”. Laris va reconèixer que els jugadors “van eixir molt nerviosos al camp, i arrel d’això va entrar el primer gol molt ràpid”. Laris també va fer menció al desenvolupament del partit. “El futbol en partits importants són detalls. I els detalls van estar a favor del Chiprana. No sé si va ser l’emoció o els nervis, però es van produir coses estranys que no hem tingut en tota la temporada”. Encara així, “lo que ha de fer ara el Pena-roja és sentir-se orgullós del que ha aconseguit i intentar que la temporada següent sigue millor”.

Una vegada acabada la temporada, Laris va afegir que “lo que havíem pensat primer és seguir entrenant, seguir trobant-mos dos vegades a la setmana”. I pel que fa al nou format de lliga, lo primer entrenador del Pena-roja el va definir com “més curta, però més emotiva”. Pel que fa al balanç de la temporada, en primera instància Laris va dir que “per a mi ha estat molt bona. Ha estat Impressionant. Hem guanyat 12 partits, n’hem empatat 4, i hem puntuat en més de la meitat. Hem jugat una semifinal. Hem fet un gran partit en la primera volta, de lo milloret en quatre anys. I ara ens hem de quedar amb lo positiu, i no amb lo negatiu. Ara la moral està tocada, però cal pensar el que hem fet”.

Més informació: