Dotze equips de futbol sala participen en la Festa Solidària de Massalió

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 27 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

Massalió ha viscut aquest diumenge 27 de maig una nova edició de Futbol Solidari, una iniciativa que porta uns anys celebrant-se i que va reunir un total de 12 equips de futbol integrat per xiquets de diversos municipis. En aquesta última edició, i segons van explicar des de l’organització, a les instal·lacions esportives de Massalió es van veure quatre equips de Favara, així com també dos de Calaceit, dos de Queretes, un de Nonasp i un altre de Valdelgorfa. Finalment, hi va haver també tres equips del poble amfitrió.

Segons va explicar Francisco Cano, un dels encarregats d’organitzar aquest Futbol Solidari, “los xiquets s’ho van passar molt bé i el més irrellevant van ser els resultats, ja que tot es fa per una bona causa”. De fet, els fons que es recapten durant la celebració d’aquest Futbol Solidari es destinen a Mans Unides i “a tota aquella gent que més ho necessita”, va concretar Cano. La cita d’enguany va ser una de les més multitudinàries, i es va allargar fins gairebé entrada la nit.

I és que 12 equips integrats per xiquets dels diversos municipis assistents van competir en diverses categories. Mentrestant, l’organització de l’esdeveniment va instal·lar “una mena de xiringuito” on es venien refrescos i altres productes per fer caixa amb finalitat solidària. En aquest context, “només veure la il·lusió dels xiquets ja és bonic. I lo més important és concentrar la major gent possible, que s’ho passo bé i viure, com va ser, una tarde estupenda”.

Més informació: |