El Departament d’Esports del Matarranya posa en marxa les activitats d’estiu

comarquesnord.cat . Matarranya . divendres, 8 de juny de 2012 .
Etiquetes: ,

El Departament d’Esports de la Comarca del Matarranya ja ha iniciat la campanya de difusió i inscripció de les activitats que ha programat per a aquest estiu 2012. En concret, enguany s’oferiran cursos de natació per a xiquets (nivell iniciació i perfecció), aquagym-aquaaeròbic per als adults, i el projecte de colònies rurals per a xiquets ‘Riu a l’estiu 2012’. Actualment, ja s’ha obert el termini per portar les inscripcions que es poden fer via correu electrònic deportes@matarranya.org o el telèfon 978 89 08 83.

En quant a les activitats programades, Salomé Roquer, tècnica d’esports de la Comarca del Matarranya va explicar que “enguany farem més o menys lo mateix que tots los anys, natació per als xiquets i aquagym per als adults”. Si bé, aquest estiu, com a novetat, també es posarà en marxa el projecte ‘Riu a l’estiu’ que es tracta de “una espècie de campament de dia per a xiquets en lo que farem diferents activitats en un horari de nou a dos de la tarde”, va aclarir Roquer, que va voler afegir que amb esta iniciativa “es pretén facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar dels veïns del Matarranya”.

Les activitats s’ofereixen a tots els pobles, tot i això la seua celebració en els diferents municipis dependrà de si hi ha prou participants inscrits en cadascun. “Com sempre, les activitats se realitzaran a tots los pobles als que ixque un grup prou gran”, va apuntar la tècnica d’esports, que també va afirmar que “si hi ha gent apuntada i no en són prou intentarem unir dos municipis per poder fer l’activitat”.

Més informació: |