Morella presenta la IV edició de les jornades “Anem de Tapes”

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 8 de juny de 2012 .
Etiquetes: ,

Els restauradors de Morella han presentat aquest divendres, en la Llotja de l’Ajuntament, les IV jornades de “Anem de Tapes”. Una iniciativa en la què participen catorze bars i altres tants restaurants, que oferixen les seues millors tapes a preus reduïts. Les jornades es desenvoluparan fins a finals del mes de juliol i inclouen, com principal novetat, regals segurs per completar el seu “Tapaport” amb deu cunys diferents d’altres tants establiments. Esta edició s’inicia avui amb una degustació de les tapes que es podran consumir en els distints establiments.

Els bars que participen en esta edició oferixen dues tapes, amb un preu de 2,5 euros cada una, amb la beguda inclosa. Per la seua banda, els restaurants han elaborat menús a base de tapes, que van des dels 13,5 euros als 25. La regidora de turisme, Maria Rallo, destaca que “Anem de Tapes” “són unes jornades consolidades, que cada vegada compten amb més participació i, que permeten als nostres veïns i veïnes i als visitants degustar els productes i la cuina morellana a uns preus reduïts”.

La iniciativa del “Anem de Tapes” va nàixer l’any 2009 a Morella i va comptar amb la participació de dènou establiments. Des d’eixe primer any, s’ha anat incrementat el nombre de participants.

Els participants en les jornades que omplisquen el “Tapaport”, cartó amb deu caselles, podran entregar-lo a l’Oficina de Turisme i es portaran un regal. Esta és una de les novetats de la present edició, ja que en les anteriors, s’entrava en algun sorteig per a optar a un premi. En ésta, anar de tapes tindrà regal segur.

Més informació: |