El Departament de Joventut participarà a l’estiu en un intercanvi cultural a Itàlia

comarquesnord.cat . Matarranya . dilluns, 18 de juny de 2012 .
Etiquetes: , ,

El Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya participarà este estiu en un intercanvi multilateral a Itàlia, i en el qual jóvens de cinc països conviuran durant uns dies, amb l’objectiu d’aprendre tradicions i cultures diferents. A més, i durant setembre, una noia voluntària europea arribarà al Matarranya per aprendre les tècniques de treball del Departament de Joventut del nostre territori.

Quatre jóvens i un monitor viatjaran del 7 al 16 de juliol a Urbino (Itàlia), per participar en un intercanvi multilateral. En ell, participaran persones del país amfitrió, Itàlia, a més d’Espanya, Àustria, Bèlgica i Eslovènia. En total, 25 jóvens (quatre són del Matarranya) coneixeran els balls, la cultura i les tradicions de la resta de països. També participaran en tallers mediambientals en un projecte en el que s’engloba aquesta trobada que es diu ‘Folk the future’ i forma part del programa europeu ‘Joventut en Acció’.

D’altra banda, dins del mateix programa, la Comarca del Matarranya rebrà a una jove alemanya, voluntària europea, que estarà durant 9 mesos a la comarca. La seua arribada està prevista per al mes de setembre, i aprendrà amb les tècniques del Departament de Joventut, com es treballa amb els jóvens en aquest servei comarcal i en un territori que es caracteritza per una realitat rural especial.

Més informació: | |