Festa de socis del Club Taurí de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 16 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

El Club Taurí de Vilafranca celebrava la seua festa anual de socis a la Plaça de Bous amb la participació de més de 120 persones, que van gaudir d’una jornada lúdica amb dinar, sopar i com no, amb una vesprada de vaquetes al recinte taurí. Els cuiners vilafranquins Ignaci Porcar i Kiko Andrés s’encarregarien de fer la paella per al dinar, que tindria lloc a una de les carpes muntades junt a la Plaça de Bous per a la Fira de la Magdalena.

La festa de socis del Club Taurí de Vilafranca solia celebrar-se habitualment al mes d’Octubre, però des de l’any passat es canviava al mes de Juliol, entre San Cristóbal i la Fira de la Magdalena. En aquesta oportunitat s’ha tornat a repetir l’experiència i amb un magnífic resultat.

Torejar vaquetes a la Plaça de Bous és un fet que sempre forma part de la programació d’aquesta festa del Club Taurí. Malgrat la pluja que va caure a Vilafranca durant una estona, la festa es va poder reprendre amb un grup d’animosos aficionats que citarien a les vaques des del banc, folrat amb bales de palla.

El Club Taurí de Vilafranca compta amb uns 200 socis i a la festa assistirien 120, és a dir, un 60% de la massa social de l’entitat. L’associació ara es centra en els dos espectacles taurins previstos per a les Festes, ja que col·labora amb l’empresa Tauroemoción, a l’igual que ho fa la Comissió de Festes i l’Ajuntament.

Una jornada de festa per als integrants del Club Taurí de Vilafranca, en una vesprada de dissabte marcada per la pluja, que no va fastidiar en excés. El més important, segons manifestaven els membres del Club, va ser l’alta participació dels socis i el fet de viure una jornada d’unió i germanor amb la Plaça de Bous com a marc de les celebracions.

Més informació: