Les instal·lacions esportives de Valderrobres acolliran una nova edició del Torneig Femení de Futbol 7

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dilluns, 30 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

Les instal·lacions esportives de Valderrobres ja tenen data per albergar la segona edició del Torneig Femení de Futbol 7. Serà el pròxim dissabte 25 d’agost, i poc a poc s’estan tancant els detalls d’un campionat que l’any passat va comptar amb sis equips participants. Segons va explicar Rocío Zapater, del CF Valderrobres, “valorant una mica els resultats de l’any passat, i que la gent va acabar molt contenta i estava molt agraïda, doncs això mos ha donat forces per fer una segona edició”.

Zapater va concretar que “de moment, molts grups de l’any passat ja mos han confirmat que vindran, que en tenen ganes. Per tant, tenim un mínim d’equips per començar” i ara “cal el boca a boca, a veure si així s’anima més gent i arribem a 8 o 10 equips”. La membre del CF Valderrobres va valorar l’èxit de la passada edició, i degut al treball esportiu que s’ha fet durant el període d’hivern a la comarca, “esperem que les xiques del Matarranya s’animin”, com ara les de Queretes, Beseit o Valderrobres.

L’encarregada del Torneig Femení de Futbol 7 va explicar que “si volen inscriure’s equips d’un nivell inferior, no hi ha cap problema” perquè “buscarem que els grups siguin del mateix nivell, ja que això dóna més espectacle i emoció”. Durant l’edició de l’any passat hi va vindre un equip de les Terres de l’Ebre amb força nivell, així com també un equip de Terol o les jugadores de l’Arnes. De cara a aquesta segona edició, s’espera que hi vinguin més equips de l’Ebre, on el futbol femení s’està consolidant cada vegada més.

Més informació: