Morella reforça el seu teixit associatiu amb la firma de convenis de col·laboració entre l’Ajuntament i distints col·lectius de la ciutat

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 31 de juliol de 2012 .
Etiquetes: , ,

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha començat a rubricar acords de col·laboració amb distintes associacions, clubs o col·lectius de la ciutat, per a garantir la seua activitat. Els convenis, que tenen una vigència anual, van començar a formalitzar-se anit, amb la firma amb els Gaiteros de Morella i, han continuat avui amb els acords amb La Rondalla i el Club Bàsquet Femení Morella. El proper dijous, tindrà lloc la firma amb ESPEMO i, en les pròximes setmanes es farà el propi amb el Morella CF, Els Ports FC, l’Associació Musical Mestre Candel i la Societat de Caçadors del Mestrazgo de Morella. En total, el consistori destinarà més de 45.000 euros a estes entitats, a més de cedir distintes instal·lacions i córrer amb les seues despeses, com el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, l’Escola de Música o el Teatre.

El primer edil morellà indica que “una de les prioritats de l’Ajuntament de Morella és recolzar a les associacions i clubs de la localitat, a través d’aportacions directes i de cessió d’instal·lacions, perquè així puguen continuar realitzant les seues activitats”. A més, afegia que “gràcies als convenis es garantix la participació d’estos col·lectius en les activitats culturals, esportives o festives i es facilita la incorporació de nous membres a les entitats”. En este sentit, afirmava que “és molt important que els veïns i veïnes de Morella puguen accedir a una educació musical o esportiva, en la nostra ciutat”.

Rhamsés Ripollés també assenyala que “alguns d’estos col·lectius, com els Gaiteros, la Rondalla o l’Associació Musical Mestre Candel tindran un paper fonamental en la celebració del Sexenni, encara que també estan compromesos en els actes tradicionals i festius i participen en activitats, que tenen lloc, pràcticament, des de gener a desembre”. Mentrestant, explica que “altres clubs, porten el nom de Morella a distints llocs del món o fan que els veïns del municipi puguen practicar i seguir diferents modalides esportives”. Per això, conclou que “l’Ajuntament de Morella ha d’estar al costat d’estos col·lectius, que són una part imprescindible de la vida diària morellana” .

Més informació: | |