Tallers de maquillatge, jocs tradicionals i cursos de dj’s en les activitats de les Antenes Informatives

comarquesnord.cat . Matarranya . dijous, 2 d'agost de 2012 .
Etiquetes:

Diversos municipis i molts xiquets i jóvens del Matarranya han participat durant aquest mes de juliol en les activitats de ‘Jóvenes Dinamizadores Rurales’ que han desenvolupat les Antenes Informatives del Matarranya. Fontdespatla, Valljunquera, Vall-de-roures, Pena-roja o La Freixneda són alguns dels municipis que han acollit aquestes activitats, que han anat des de cursos per a fer de dj a tallers de maquillatge, gimcanes, jocs tradicionals o inclús han descobert la dansa del ventre.

Segons va explicar la tècnica del Departament de Joventut, Nuria Gasulla, al llarg d’aquest mes ha hagut molta activitat. Per exemple, a meitats de juliol “a Vall-de-roures vam fer un taller de xapes on cadascú es va poder fer la seua i un taller de dj’s que ha estat bastant entretingut”. La tècnica de Joventut va remarcar que “els tallers de dj s’han fet a diversos pobles del Matarranya” i s’han fet altres iniciatives curioses que “han funcionat bastant bé”. A la vegada, aprofitant la realització d’aquests tallers, també se’ls ha explicat als jóvens del Matarranya que ho desconeixen en què consisteix el programa de ‘Jóvenes Dinamizadores Rurales’.

Al llarg d’aquest recorregut pels pobles del Matarranya, des del Departament de Joventut també s’han fet alguns vozcasters, que és un programa que consisteix en fer espais de ràdio on els jóvens del Matarranya en són els protagonistes. A més, al llarg d’aquest mes de juliol també ha hagut una trobada d’Antenes Informatives a Gallur (província de Saragossa) en la que es va valorar “com ha anat el curs” i també se’ls “ha donat tot un paquet de recursos d’activitats que poden fer els jóvens en els seus municipis, va sentenciar la també tècnica de Joventut del Matarranya, Sandra Poveda.

Més informació: