El Pena-roja es col·loca dalt de la classificació gràcies a una nova victòria a domicili (1-3)

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 16 de setembre de 2012 .

El Pena-roja va sumar aquest cap de setmana la segona victòria de la temporada fora de casa i es situa al més alt de la classificació. Amb 7 punts dels 9 disputats, l’equip del Matarranya és ara mateix segon i porta els mateixos punts que el líder, el Castellseràs, i aconsegueix així el millor inici de lliga de la seua història. En aquesta última jornada, el Pena-roja va viatjar a Valdealgorfa, d’on va emportar-se els 3 punts (1-3). Tot i això, els del Matarranya van fer una primera part prou fluixa, sense continuïtat al mig del camp i sense generar gaire perill a la porteria local. Va ser a la represa, amb canvis de posició de fins a 4 hòmens i una marxa més, quan els visitants van oferir el millor joc. Al minut 50, Borràs va aconseguir el primer gol. I només 2 minuts després, Iñaki va fer el segon gol en una bona jugada (0-2). El Pena-roja estava millor, però va ser llavors quan el Valdealgorfa va cremar totes les opcions i en una bona contra va reduir distàncies (1-2). Murillo va fer també una bona parada que hagués suposat l’empat. Però va ser novament el Pena-roja qui va colpejar per a emportar-se el partit (1-3). 3 punts més per a un Pena-roja que la setmana pròxima jugarà davant d’un dur rival com és el Cretense.

Segons va destacar José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, “va ser una victòria molt important. Estem allà dalt a la classificació i estem molt contents per l’afició i els jugadors”. Laris va reconèixer que “la victòria va ser molt treballada. A la primera part feia moltíssima calor. No vam fer una primera part, però el físic que tenim una mica millor que altres equips, es va notar”. La primera part “va ser per a oblidar. A la segona vam decidir canviar algunes posicions, va donar resultats i al primer quart d’hora vam fer dos gols”. El Valdealgorfa va saber reduir distàncies, i amb el (1-2) “ells van tindre una ocasió clara per a empatar el partit”. Però amb el (1-3) es va acabar l’enfrontament. Laris va felicitar també a Borràs, que novament va fer dos gols per al Pena-roja. Pel que fa als canvis de posició a la segona part, aquests “van tindre efecte i l’equip va estar millor”. Laris va recordar que aquest és el millor inici de temporada de Pena-roja, però va recalcar que “ho volem fer el millor possible i hi haurà equips que a final de temporada estaran allà dalt. Teníem tres partits molt importants perquè eren amb rivals de la nostra lliga i els hem tret”. Ara vindrà el Cretense i el Calanda, enfrontaments que seran una prova de joc per al Pena-roja.

Amb esta segona victòria, el Pena-roja es situa segon classificat amb els 7 mateixos punts que té el líder, el Castellseràs. De cara a la pròxima jornada, el Pena-roja tornarà a jugar a casa. Ho farà davant el Cretense, un rival que mai se li ha acabat de donar bé als de la serra. Serà el tercer derbi matarranyenc d’aquesta temporada.