El Pena-roja li regala tres gols i una victòria al líder Calanda (1-3)

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 7 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

El Pena-roja va punxar aquest cap de setmana contra el Calanda (1-3) en un partit que va tindre dos parts. El Pena-roja va fer el seu partit fins que va encaixar el primer gol. Va ser gairebé a la mitja hora de partit, quan des d’un llançament de banda, la pilota va arribar a l’àrea, el porter va fallar en l’eixida i un dels centrals del Pena-roja es va fer gol. A partir d’aquí, el Pena-roja va decréixer, cosa que va aprofitar el Calanda per a generar perill a la porta de Murillo. Els visitants arribaven a la porteria local. Això sí. No generaven gaire perill. En canvi, el Pena-roja pràcticament passava del mig del camp, i l’equip s’estava trencant. Això es va veure reflectit a la segona part, quan el Calanda va fer el segon davant la mala fortuna dels pena-rogins. Amb aquest resultat (0-2), el partit es donava gairebé per sentenciat. Però una gran contra conduïda pels locals al primer toc va reduir distàncies en el marcador (1-2). Iñaki va fer el gol. Encara així, el Pena-roja no s’ho va acabar de creure, i quan quedava un quart d’hora, el Calanda va fer el tercer i es va acabar el partit.

José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, va apuntar que “crec que aquest partit va tindre dos parts. Una part que va ser fins que va entrar el primer gol. A partir d’aquí el Pena-roja se’n va anar del partit, no vam fer el que havíem de fer i així va vindre la derrota. Una derrota amb tres gols que vam regalar natres i així no es pot guanyar”. José de Laris va recordar que “el primer gol va arribar en pròpia, vam tindre molt mala sort en els llançaments de banda. Nosaltres no la vam saber posar dins, i ells a la primera”. A la vegada, Laris va recordar que “està clar que jugàvem contra el líder i que era un equip complicat que toca molt la pilota. Però sempre que venen a casa nostra ho passen mal”. I “si regalem els gols és impossible guanyar el partit”. L’entrenador del Pena-roja va dir que “l’equip no s’ho va creure. El nostre gol va arribar en la primera jugada trenada que vam fer. Va ser un gol i una contra de quatre passes que van eixir bé i que és el que volem fer. Però si en 90 minuts només fas dos jugades és impossible guanyar”.

Amb aquesta derrota, el Pena-roja baixa fins la sisena posició, empatat a 7 punts amb el Calaceit. Precisament, el Calaceit serà el pròxim rival del Pena-roja, un nou derbi que arriba amb els dos equips empatats a punts i que han sumat davant els mateixos rivals. Això sí, els de Calaceit vénen de menys a més, i els de Pena-roja de més a menys.

Més informació: